Hocam ders çalışırken lazım olur. Diyorsan ben kendime engel olamıyorum oyunları sil.Bende bu yüzden bu sene ekran kartsız bir sistem toplayacağım.yani hocam pcyi kaldırcam dolaba falan
Kaldır kankam çok büyük dikkat dağınıklığı sınav senemde ben de kaldırmıştımyani hocam pcyi kaldırcam dolaba falan
Oyunlari sileyim hocam o zaman yoksa oynarım illa mesela lolu sileyim kesinlikleHocam ders çalışırken lazım olur. Diyorsan ben kendime engel olamıyorum oyunları sil.Bende bu yüzden bu sene ekran kartsız bir sistem toplayacağım.
ders calısmak icin belki kalabilir ama kaldıradabilirimKaldır kankam çok büyük dikkat dağınıklığı sınav senemde ben de kaldırmıştım
Kaldır işine yaramayacak zaten. Masanın üstünde bilgisayar kalabalık yapmasın daha düzenli olur. Tablet gibi bir cihaz varsa ders için onu kullan.Ya pcyi toplicam ya da oyunları silicem yoksa ben dayanamam oynarım.Siz ne yaptınız yks zamanı?
hocam tablet yok telefon var cok kararsız kaldım kaldırıp kaldırmamak konusundaBence en sağlıklısı kaldırmak. Bilgisayar insanın elinde olunca oyalanma dürtüsü ağır basıyor. 1 el atayım, 2 el atayım daha atmam tarzı şeyler olabiliyor. Tabii bazıları bu hisse karşı koyabiliyor kendinizi bilmeniz lazım bu konuda. Tablet ve kalem ile çalışmanız daha iyi olabilir
hangisini aldın kankamacbook al knk ben aldım bugün güzel makine şarjı da iyi gidiyor m1 olanları 15k ya bulursun max
air m1 aldım 12.5 a ama şarj aleti yok telefon şarjıyla şarj ediyomhocam tablet yok telefon var cok kararsız kaldım kaldırıp kaldırmamak konusunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangisini aldın kanka