Kurban olduğum ben zenblade felan anlamıyorum ki biraz daha açıklayıcı yazarmısınzenblade stoğu geldiyse ona bakabilirsniz wraithden mükemmel bir şey ya o
https://wraithesports.com/products/sikakeyb-castle-hm66-66key-60-mekanik-klavye bu klavye şansına 30 ağustos indirimine girdi kaçırma derimKurban olduğum ben zenblade felan anlamıyorum ki biraz daha açıklayıcı yazarmısın
Hepinizden Allah razı olsun ben kafama uyanı alım çok teşekkürlerhttps://wraithesports.com/products/sikakeyb-castle-hm66-66key-60-mekanik-klavye bu klavye şansına 30 ağustos indirimine girdi kaçırma derim
Senden de razı olsun kardeşim.Hepinizden Allah razı olsun ben kafama uyanı alım çok teşekkürler
kargoyu mutlaka bedavaya getirSenden de razı olsun kardeşim.
CS2 için en iyi klavye ne olur 0.2ms 8000hz felan diyorlar ama oturup araştırasım yok bütçe 5000-10000
şu conlife ile ilgili bir kazancınız mı var dostum sürekli bu kodu veriyorsun ?Bunlar en düşük gecikmeye sahip ve en hızlı klavyeler. 8000hz, rapid trigger, snaptap gibi özellikler var bunlarda. Attığım siteden alabilirsin onun dışında başka bir yerde bulamazsınız. Ödeme kısmında indirim kodu kısmına " Conlife " yazarsan indirimde veriyor hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ban yeme hiç duymadım, bütçe nedir ona göre öneri yapayım.
Hayır, alakam bile yok. Şahsi olarak kullanıp deneyimlediğim ekipmanları önermekteyim, Wraith üzerinden öneriyorsam bu devirde indirim indirimdir mantığıyla kodu öneriyorum. İsteyen kullansın isteyen kullanmasın bana artı veya eksi bir şey yok ben sadece öneriyorum. Çoğu üründe kargo bedava oluyor nerdeyse.şu conlife ile ilgili bir kazancınız mı var dostum sürekli bu kodu veriyorsun ?
conlife kodu illa bir yayıncıya aittir muhtemelen o kazanç sağlıyordur.Hayır, alakam bile yok. Şahsi olarak kullanıp deneyimlediğim ekipmanları önermekteyim, Wraith üzerinden öneriyorsam bu devirde indirim indirimdir mantığıyla kodu öneriyorum. İsteyen kullansın isteyen kullanmasın bana artı veya eksi bir şey yok ben sadece öneriyorum. Çoğu üründe kargo bedava oluyor nerdeyse.
Tiktokta görmüştüm sanırımconlife kodu illa bir yayıncıya aittir muhtemelen o kazanç sağlıyordur.
Gaminggentr den fun60 al keyfine bak.Hepinizden Allah razı olsun ben kafama uyanı alım çok teşekkürler
Evet hocam, konu sahibi belirtmemiş o yüzden belirttim. Attığım klavye de e-spor klavyesi 8000Hz var, Snap Tap var, kasası alüminyum. Farklı seçeneklerde illa ki vardır.Mekanik switch attığınız hocam.