CS2 için en iyi klavyeler

Klavyenin kablolu olması bana göre sorun teşkil etmiyor gecikme bakımından kablolu almak daha mantıklı değil mi mouse de kablo ağrılığı takılması vs sorun oluyor ama klavye genelde sabit zaten

Bunlar en düşük gecikmeye sahip ve en hızlı klavyeler. 8000hz, rapid trigger, snaptap gibi özellikler var bunlarda. Attığım siteden alabilirsin onun dışında başka bir yerde bulamazsınız. Ödeme kısmında indirim kodu kısmına " Conlife " yazarsan indirimde veriyor hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ban yeme hiç duymadım, bütçe nedir ona göre öneri yapayım.
şu conlife ile ilgili bir kazancınız mı var dostum sürekli bu kodu veriyorsun ?

şu conlife ile ilgili bir kazancınız mı var dostum sürekli bu kodu veriyorsun ?
Hayır, alakam bile yok. Şahsi olarak kullanıp deneyimlediğim ekipmanları önermekteyim, Wraith üzerinden öneriyorsam bu devirde indirim indirimdir mantığıyla kodu öneriyorum. İsteyen kullansın isteyen kullanmasın bana artı veya eksi bir şey yok ben sadece öneriyorum. Çoğu üründe kargo bedava oluyor nerdeyse.

Hayır, alakam bile yok. Şahsi olarak kullanıp deneyimlediğim ekipmanları önermekteyim, Wraith üzerinden öneriyorsam bu devirde indirim indirimdir mantığıyla kodu öneriyorum. İsteyen kullansın isteyen kullanmasın bana artı veya eksi bir şey yok ben sadece öneriyorum. Çoğu üründe kargo bedava oluyor nerdeyse.
conlife kodu illa bir yayıncıya aittir muhtemelen o kazanç sağlıyordur.

Mekanik switch attığınız hocam.
Evet hocam, konu sahibi belirtmemiş o yüzden belirttim. Attığım klavye de e-spor klavyesi 8000Hz var, Snap Tap var, kasası alüminyum. Farklı seçeneklerde illa ki vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,650
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri