vgkllltaha
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
CS2 için en iyi klavye ne olur 0.2ms 8000hz felan diyorlar ama oturup araştırasım yok bütçe 5000-10000
CS2 için en iyi klavye ne olur 0.2ms 8000hz felan diyorlar ama oturup araştırasım yok bütçe 5000-10000
![]()
Sikakeyb Castle HM66 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Knk şimdi bunlar iyi mi? ben bunları nereden alacağım![]()
Sikakeyb Castle HM66 Klavye (Manyetik Switch / HE)
![]()
ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Bunlar en düşük gecikmeye sahip ve en hızlı klavyeler. 8000hz, rapid trigger, snaptap gibi özellikler var bunlarda. Attığım siteden alabilirsin onun dışında başka bir yerde bulamazsınız. Ödeme kısmında indirim kodu kısmına " Conlife " yazarsan indirimde veriyor hocam.Knk şimdi bunlar iyi mi? ben bunları nereden alacağım
hocam ban yeme hiç duymadım, bütçe nedir ona göre öneri yapayım.Ban yemeyeceğim bir manyetik klavye var mıdır?
2-3k diyebilirim. Sessiz olmalı ve kaliteli olursa sevinirimBunlar en düşük gecikmeye sahip ve en hızlı klavyeler. 8000hz, rapid trigger, snaptap gibi özellikler var bunlarda. Attığım siteden alabilirsin onun dışında başka bir yerde bulamazsınız. Ödeme kısmında indirim kodu kısmına " Conlife " yazarsan indirimde veriyor hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ban yeme hiç duymadım, bütçe nedir ona göre öneri yapayım.
ban yeme yokta fark edilirsen oyundan atılıyorsun geri bağlanabiliyorsun ama tekrar fark edilirse tekrar atılıyorsunBan yemeyeceğim bir manyetik klavye var mıdır?
güzelmiş. snap tap kullanmazsam da böyle olur mu?ban yeme yokta fark edilirsen oyundan atılıyorsun geri bağlanabiliyorsun ama tekrar fark edilirse tekrar atılıyorsun
yok olmuyor sadece snap tap kullanırsan oluyorgüzelmiş. snap tap kullanmazsam da böyle olur mu?
Knk etkileyemez diyemezsin klavye seni simple yapmaz ama illaki etkilerklavye seni Cs'de ön plana çıkarmaz çıkarır diyen kerizliyordur.
Knk kimseye başka bişey sormadan direkt Alacam hangisini alayım pekiBunlar en düşük gecikmeye sahip ve en hızlı klavyeler. 8000hz, rapid trigger, snaptap gibi özellikler var bunlarda. Attığım siteden alabilirsin onun dışında başka bir yerde bulamazsınız. Ödeme kısmında indirim kodu kısmına " Conlife " yazarsan indirimde veriyor hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ban yeme hiç duymadım, bütçe nedir ona göre öneri yapayım.
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
Bu nasıldır cs için?
Birde arkadaşın sorusuna cevap verebilirmisin knk bu alınır mı?yok olmuyor sadece snap tap kullanırsan oluyor
ben suan AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine bunu kullanıyorum öneririm tek eksiği şarz durumunu % lik olarak görmüyorsun