Aigo 360mm sıvı soğutucu alınır mı??

Boşta 60 derece mantıksız. Peak olarak inip düşebilir ama sabit kalıyorsa montaja ya da kasanın hava akışına bakmak lazım.
Hocam anlamadim valla düşünüyorum fakat bir yerde hata yaptigimi hatirlamiyorum kasa önceden nasilsa hava akışı halen ayni neye bakmam gerekiyo

Hocam anlamadim valla düşünüyorum fakat bir yerde hata yaptigimi hatirlamiyorum kasa önceden nasilsa hava akışı halen ayni neye bakmam gerekiyo
Yükte kaç derece oluyor? Yazdıysan görmedim :D

hocam ben de 7800x3d ye geçmeyi düşünüyorum soğutucu konusunda kararsız kaldım. 5kya çıkarsam bir ton sıvı soğutucu var ama onunla uğraşmak istemiyorum. kule tipi alıp geçmek istiyorum açıkcası. bu işlemci için kule tipi ne önerirsin max 4-5kya
4-5k kule tipi gereksiz olur
Bütçeniz var ise 5k civarında bu çok iyi bir model.
Sadece kule tipi istiyorsanız, bu da yeterli olur

Şuan boşta 47 derecelere indi heralde ilk açılışta bir şeyler oldu 60dı. Şuan stabil 47. 47 normalmi boşta sanirsam normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan boşta 47 derecelere indi heralde ilk açılışta bir şeyler oldu 60dı. Şuan stabil 47. 47 normalmi boşta sanirsam normal
@Mehmet Yılmaz @TechGuy

Yüke bakmadim daha şuan biosdayım.
Kasa fanini turboya aldım.
İslemciyide öyle yaptim fakat kule tipini 0 rpm yaziyo ama ben fanin döndüğünü görüyorum. Neden olabilir
Fanların yönleri? thermal macunun miktarı ? yoksa bakırın üstündeki koruyucu filmi çıkarmadın mı :ROFLMAO:

45 dereceler normal.

Geri