Kargo ücretli. Kargo ücretsiz olması için ürün ekleyince de indirim oranı azalıyor ve fiyat iki katına çıkıyor. Çözümü var mı?Konudaki fiyatlara vergi dahildir.
Her hesap 1 ürün indiriminden faydalanabilir, fiyatlar yeni hesap için geçerlidir.
Yeni hesap açtıktan sonra profilden puan kısmına girip görevleri tamamlayıp 121 puana tamamlanması gerekiyor.
Ödeme adımında hem kupon hem puan kullanılmalı.
Bulduğunuz bu tarz ürünleri konuda paylaşırsanız birlikte yararlanmış oluruz.
Yeni hesapta ilk siparişe kargo ücreti yok.Kargo ücretli. Kargo ücretsiz olması için ürün ekleyince de indirim oranı azalıyor ve fiyat iki katına çıkıyor. Çözümü var mı?
Klavye gönderilmiyor sanırım. İçinde batarya olan ürünler alınmıyor.Fiyatı iyi düşen klavye var mı?
Her üründe kupon geçmiyor. %70 lik kuponun üründe kullanabilir olması lazım ayrıca kargo garantisini kapatın.Mantığını çözemedim 200 liralık ürün ekliyorum 1100 lira fiyat çıkıyor sepette kargo ücretsiz demesine rağmen. 800 liralık eklem 2500 fiyat çıktı sepette ödeme yaparken. Bende mi sorun var?
Ben aldım geldi kalitesi gayet iyiŞu keycaps güzelmiş kaç liraya düşüyor bilmiyorum.
Fotoğrafı atabilir misin mümkünse?Ben aldım geldi kalitesi gayet iyi
Uygulamayı indirmen gerekiyor hocam.arkadaşlar bende puan kazanma bölümü yok yardımcı olur musunuz
Bataryalı ürünler gönderilmiyor, harici olarak bazı satıcıların ürünüde gelmiyor muadillerine bakmak gerekiyorKargo olayı sıkıntı oluyor sürekli bu sefer gönderilemez diyor sepetten siliyorum mecbur
Mevcut kargo yönteminiz aşağıdaki ürünleri gönderemez; lütfen bunları çıkarın veya başka bir kargo yöntemi seçin. uyarısı veriyor.