🔴ShiftDeleteNet Kurucusu Hakkı Alkan'ın Çalışanıyla Yaşadığı Münakaşa🔴

Ulan Allah'tan orada çalışmıyorum. Çok fena şeyler olurdu o ofiste. Bu ne terbiyesizlik ya. Birde bu herifin forumu için geceler boyu çalıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var mı forumlarında bununla ilgili bir bilgi? Şimdi üyelik açsam onaya düşecek konu açılmadan silinecek.
Eskiden kendi forumunda açtığı çok dark konular var dillendirmek istemiyorum :kekw:

Ben bu adamı adam sanıyordum megersem adam değilmiş .d

Ulan Allah'tan orada çalışmıyorum. Çok fena şeyler olurdu o ofiste. Bu ne terbiyesizlik ya. Birde bu herifin forumu için geceler boyu çalıştım.

Var mı forumlarında bununla ilgili bir bilgi? Şimdi üyelik açsam onaya düşecek konu açılmadan silinecek.
İlgili konu yok, en son moderatör ataması olmuş; onun dışında forum'da mesaj bile yok. Üyelik zaten açma, gereği yok

Zaten yeteri kadar görgü tanığı da var, ondan kendisi iletmiş sanırsam. Birebir yaşanan bir münakaşa olsa kesin sustururdu bu olayı.

Tabi tabi. Kamera olmasa görgü tanığı da olmazdı merak etme...

İlgili konu yok, en son moderatör ataması olmuş; onun dışında forum'da mesaj bile yok. Üyelik zaten açma, gereği yok

Olm o kadar çok üyelik açıp ortalığı karıştırmak istiyorum ki, anlatamam.

Ben bu adamı adam sanıyordum megersem adam değilmiş .d
Görüntüyü şimdi izledim, önceden seviyordum, sonra bir olay yaşayınca bütün irtibatı kestim. Şaşırtmadı

Olm o kadar çok üyelik açıp ortalığı karıştırmak istiyorum ki, anlatamam.
sdksajldfjsflsafs denemesi bedava, açmışlar mı konu forumlarında?

Ben hiç girmediğimden o foruma bilmiyorum. Bi tek +18 olaylarını duymuştum zamanında maklubecinin açtığı o kadar.

Görüntüyü şimdi izledim, önceden seviyordum, sonra bir olay yaşayınca bütün irtibatı kestim. Şaşırtmadı
Ben oldum olası sevemedim ya, hele o ilk telefonu biz açtık, biz getirdik acizliği o kadar komik geliyordu ki sonra tüm içerik üreticileri dalga geçmişti bununla :kekw:

1000052840.webp

Neyse ortalık çok gerildi, alın size Amasra'dan gün batımı.

sdksajldfjsflsafs denemesi bedava, açmışlar mı konu forumlarında?

Ben hiç girmediğimden o foruma bilmiyorum. Bi tek +18 olaylarını duymuştum zamanında maklubecinin açtığı o kadar.

Ben oldum olası sevemedim ya, hele o ilk telefonu biz açtık, biz getirdik acizliği o kadar komik geliyordu ki sonra tüm içerik üreticileri dalga geçmişti bununla :kekw:

Modken yaşadığım bir tartışmadan dolayı direkt banladılar, o zamandan beri ben de girmiyorum açıkçası.

Ben videonun seslerini anlamadım, neye kızıyor?

Ben videonun seslerini anlamadım, neye kızıyor?
Herhalde sanırsam bir liste gibi bir şey hazırlanması gerekiyormuş, arkadaş da yoğunluktan hazırlayamamış gibi. Pazartesi hallederim diyor. O da yine böyle yapıyorsun, ne biçim çalışansın ya şimdi yap ya git gibisinden atarlanıyor. Samet de bana sataşacak bir şey arıyorsun diyince "sen kimsin lan ben buranın kurucusuyum sana mı sataşıcam" derken olay kopuyor hocam sdgsdgsd

Herhalde sanırsam bir liste gibi bir şey hazırlanması gerekiyormuş, arkadaş da yoğunluktan hazırlayamamış gibi. Pazartesi hallederim diyor. O da yine böyle yapıyorsun, ne biçim çalışansın ya şimdi yap ya git gibisinden atarlanıyor. Samet de bana sataşacak bir şey arıyorsun diyince "sen kimsin lan ben buranın kurucusuyum sana mı sataşıcam" derken olay kopuyor hocam sdgsdgsd
@graveworm la bu gerçek mi? Züleyha adlı kişinin paylaşımı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,707
Üyeler
184,047
Son üye
Nytnos
Geri