kasanın hava akışı idare eder mi?

Ben Dark Guardian Pro'nun görünüşünü aşırı beğeniyorum, iki tane ARGB'si var. Hem fanın içinde, hem fanın dışında.
Onun fiyatı çok yüksek ama.
Neredeyse Airhawk Duo fiyatında.
Ayrıca yanına şöyle MWE White 650 aldığında MasterBox MB511 ARGB 650 Watt'dan daha pahalı oluyor, ama MasterBox MB511 ARGB daha iyi hava alıyor ve daha güzel gözüküyor.
Guardian kasalar düşük bütçede iyi, yüksek bütçede önermem.
Fanların konnektörleri farklı olduğu için anakarta da takamıyorsun, kontrolcüde de kablo yok anakarta takmak için, alınmaz bu yüzden.

Hava akışı iyi değil, Technopat'ta bir arkadaş yan kapağı açınca 10 derece düşüş yaşadı, bu kötü hava aldığını gösterir.
Fan yönleri önemli bir ayrıntı ve aynı tasarımda başka kasalar da var bu sadece biraz daha ucuz(önerir miyim? hayır ama kasanın hava alacağını düşünüyorum.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca yanına şöyle MWE White 650 aldığında MasterBox MB511 ARGB 650 Watt'dan daha pahalı oluyor, ama MasterBox MB511 ARGB daha iyi hava alıyor ve daha güzel gözüküyor.
Fanların konnektörleri farklı olduğu için anakarta da takamıyorsun, kontrolcüde de kablo yok anakarta takmak için, alınmaz bu yüzden.
@crazyreign hocam size taşınabilr HDD yi kasa içine koyabilir miyim diye sormuştum sorduktan 5DK sonra çıkan reklamlara bakın bi ya.
1597184907300.png

Son düzenleme:

Reis Dark Guardian Pro'nun yanında kumanda geliyor.

Reis Dark Guardian Pro'nun yanında kumanda geliyor.
Gram umurumda değil, demek istemeye çalıştığım şey de o değil zaten :D.
Fanın güç konnektörü farklı diyorum, kontrolcüye bağlı kalmak zorunda diyorum, anakarta takıp hız kontrolü yapılmıyor diyorum :D.

Gram umurumda değil, demek istemeye çalıştığım şey de o değil zaten :D.
Fanın güç konnektörü farklı diyorum, kontrolcüye bağlı kalmak zorunda diyorum, anakarta takıp hız kontrolü yapılmıyor diyorum :D.

Kumanda üzerinden fan hızı ayarlanıyor(2 mod var, hızlı ve yavaş) dediğini halen yanlış anlıyorsam kusura bakmayın :)

Bunları tavsiye ederim

Yok sorun yok da şimdi dijitallik önemli bir şey, ben onu yazılımla kontrol edemiyorsam bu bir sıkıntıdır.

Mesela ben Airhawk Duo almak yerine Dark Guardian Pro alırım. Airhawk Duo aşırı kaba gözüküyor.

Mesela ben Airhawk Duo almak yerine Dark Guardian Pro alırım. Airhawk Duo aşırı kaba gözüküyor.
O zaman senin yazık kafana ve vay haline!
Airhawk Duo'daki fanların da konnektörleri farklı ama kontrolcüde PWM kablosu var.
Kontrolcüden fanlar güç alıyor ve hız kontrolü yapabiliyorsun yazılım ile, çok OP bir şey bu.
Yazık kafana, Dark fanboyu seni :P.

Aslında ikisi arasında kalsam Dark Guardian Pro alırım, Dark Guardian Pro yerine Cooler Master'ın tasarımı çok hoş olan kasalarından alırım.

O zaman senin yazık kafana ve vay haline!
Airhawk Duo'daki fanların da konnektörleri farklı ama kontrolcüde PWM kablosu var.
Kontrolcüden fanlar güç alıyor ve hız kontrolü yapabiliyorsun yazılım ile, çok OP bir şey bu.
Yazık kafana, Dark fanboyu seni :p.

İkisi arasında kalsam onu alırım. Bu fanboyluk değil aslında, dış görünüşe önem veriyorum, Airhawk Duo benim gözüme çok kötü gözüküyor. Dark Guardian Pro'ya vereceğim paraya dış görünüşü hoş olan Cooler Master kasa alırım tabii.

@crazyreign Var mı dış görünüşü çok iyi olan, fiyatı uçuk olmayan kasa?

Not: Önü full mesh olacak.

Birde ARGB girişi olan en ucuz anakart.

@crazyreign Var mı dış görünüşü çok iyi olan, fiyatı uçuk olmayan kasa?

Not: Önü full mesh olacak.
RGB/ARGB olup dediğin gibi bir kasa yok tam olarak, şu anlık yok.
Belki MAG FORGE 101M olabilir ama.

RGB/ARGB olup dediğin gibi bir kasa yok tam olarak, şu anlık yok.
Belki MAG FORGE 101M olabilir ama.

Çok iyi derken Dark Guardian Pro gibi veya MB511 gibi olan. Birde ARGB girişi olan en ucuz anakart nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,375
Üyeler
185,261
Son üye
gawlecas
Geri