Güvenli moda aldıktan sonra pcye giriş yapamiyorum

4HMET678

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
500
Ddu ile ekran karti driverini silip yeniden yüklemek için güvenli moda alip sistemi yeniden başlattim ardin fotografta gozuktugu gibi oldu internet var ama internet yok gözüküyor ve bu yüzden pin ayarlatmiyor niye böyle oldu ne yapmaliyim

Ekler

• 1000047850.webp
    1000047850.webp
    862.4 KB · Hit: 25
  • 1000047849.webp
    1000047849.webp
    1.3 MB · Hit: 19

Bunu dener misin

1. USB ile İnternet Paylaşımı (USB Tethering)

1. Telefonunu USB kablosu ile bilgisayara bağla.
  2. Telefonda Ayarlar → Bağlantılar → Mobil ağ → İnternet paylaşımı veya USB Tethering kısmını aç.
  3. Bilgisayar birkaç saniye sonra yeni bir ağ bağlantısı algılar ve internet gelmiş olur.
Deniyorum hocam ama bu niye böyle oldu bilginiz varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu dener misin

1. USB ile İnternet Paylaşımı (USB Tethering)

1. Telefonunu USB kablosu ile bilgisayara bağla.
  2. Telefonda Ayarlar → Bağlantılar → Mobil ağ → İnternet paylaşımı veya USB Tethering kısmını aç.
  3. Bilgisayar birkaç saniye sonra yeni bir ağ bağlantısı algılar ve internet gelmiş olur.
Dediginizi yaptim görmüyor pc interneti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ddu ile ekran karti driverini silip yeniden yüklemek için güvenli moda alip sistemi yeniden başlattim ardin fotografta gozuktugu gibi oldu internet var ama internet yok gözüküyor ve bu yüzden pin ayarlatmiyor niye böyle oldu ne yapmaliyim
Fikri olan varmı durumla ilgili

Son düzenleme:
İnterneti çözdüm şimdide bu hatayı alıyorum. Şimdilik atlaya basınca en başa atiyo kaldim böyle açamiyorum pcyi bilgisi olan varmi ne yapmam gerekiyor

Ekler

• 1000047871.webp
    1000047871.webp
    1 MB · Hit: 19
Geri