İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,405
Soğutucuyu Vatandan alırsa eğer 432 TL'ye 120 mm kule tipi soğutucu almış oluyor. Çok iyi.hayır arkadaş vatandan almak istiyormuş. vatan linki istiyor
Soğutucuyu Vatandan alırsa eğer 432 TL'ye 120 mm kule tipi soğutucu almış oluyor. Çok iyi.hayır arkadaş vatandan almak istiyormuş. vatan linki istiyor
O nasıl oluyor hocamSoğutucuyu Vatandan alırsa eğer 432 TL'ye 120 mm kule tipi soğutucu almış oluyor. Çok iyi.
haa ok, o zaman bunlar var Vatan'dahayır arkadaş vatandan almak istiyormuş. vatan linki istiyor
900 yazıyor bende?Soğutucuyu Vatandan alırsa eğer 432 TL'ye 120 mm kule tipi soğutucu almış oluyor. Çok iyi.
O nasıl oluyor hocam
Hazır sistemlere özel indirim var çünkü900 yazıyor bende?
ayrı olarak satılıyorsa iyiymişHazır sistemlere özel indirim var çünkü
Soğutucu kısmına gel.INTEL I3 13100F - RX 7600 - H610M - 480GB M.2 SSD - 16 GB DDR4 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 13100F - RX 7600 - H610M - 480GB M.2 SSD - 16 GB DDR4 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
12400f kullanmadın sanırım. Bendeki bahar aylarında boşta 65 70 derecelerde oyunda 95 derecelere çıkıyordu. Sonra kule tipi soğutucu aldım kasam mesh bu arada. Boşta 35 derece maks oyunda da tam yükde 65 dereceyi hiç geçmedi ortalama 55 derecelerde12400f stok soğutucu ile soğur zaten
Kasa mesh stok fan yeterli bence. Kendim de kullandım 12400f. Sadece 4 tırnağın hepsini iyi oturtmaniz lazım. Sağlam dursa bile tam oturmamış olabiliyor. O da sıcaklık yüksek çıkartıyor. Onun dışında bence gerek yokMINTEL I5 12400F - RTX 5060 - H610M - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F - RTX 5060 - H610M - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kasa bu hocam bilmiyorum dediğini
termal macun yerine diş macunu mu sürdünüz fırında mı çalıştırdınız naptınız normalde amdnin stok fanı daha fazla ısınan 5600e bile bi nebze yeter12400f kullanmadın sanırım. Bendeki bahar aylarında boşta 65 70 derecelerde oyunda 95 derecelere çıkıyordu. Sonra kule tipi soğutucu aldım kasam mesh bu arada. Boşta 35 derece maks oyunda da tam yükde 65 dereceyi hiç geçmedi ortalama 55 derecelerde
stok soğutucunun üstünde gelen macun dışında bir şey sürmedim. 95 fazla söylemişim 85 derecelerdeydi. 20 yıldan fazladır bilgisayar kullanıyordum ilk defa bu dereceleri görmüştüm zatentermal macun yerine diş macunu mu sürdünüz fırında mı çalıştırdınız naptınız normalde amdnin stok fanı daha fazla ısınan 5600e bile bi nebze yeter
Hocam peki bu attığım model iyi etki eder mi? stok fana görestok soğutucunun üstünde gelen macun dışında bir şey sürmedim. 95 fazla söylemişim 85 derecelerdeydi. 20 yıldan fazladır bilgisayar kullanıyordum ilk defa bu dereceleri görmüştüm zaten![]()
Her türlü etki eder gençleşirsin. Bütçen fazla yoksa al geç çok düşünme çok ciddi fark olacak zatenHocam peki bu attığım model iyi etki eder mi? stok fana göre
2 kat fark olurmu hocam stok fanlaHer türlü etki eder gençleşirsin. Bütçen fazla yoksa al geç çok düşünme çok ciddi fark olacak zaten