İ5 12400f Kule Tipi Fan alınır mı?

hayır arkadaş vatandan almak istiyormuş. vatan linki istiyor
haa ok, o zaman bunlar var Vatan'da

O nasıl oluyor hocam
900 yazıyor bende?
Hazır sistemlere özel indirim var çünkü
Soğutucu kısmına gel.

12400f stok soğutucu ile soğur zaten
12400f kullanmadın sanırım. Bendeki bahar aylarında boşta 65 70 derecelerde oyunda 95 derecelere çıkıyordu. Sonra kule tipi soğutucu aldım kasam mesh bu arada. Boşta 35 derece maks oyunda da tam yükde 65 dereceyi hiç geçmedi ortalama 55 derecelerde

M
Kasa bu hocam bilmiyorum dediğini
Kasa mesh stok fan yeterli bence. Kendim de kullandım 12400f. Sadece 4 tırnağın hepsini iyi oturtmaniz lazım. Sağlam dursa bile tam oturmamış olabiliyor. O da sıcaklık yüksek çıkartıyor. Onun dışında bence gerek yok

12400f kullanmadın sanırım. Bendeki bahar aylarında boşta 65 70 derecelerde oyunda 95 derecelere çıkıyordu. Sonra kule tipi soğutucu aldım kasam mesh bu arada. Boşta 35 derece maks oyunda da tam yükde 65 dereceyi hiç geçmedi ortalama 55 derecelerde
termal macun yerine diş macunu mu sürdünüz fırında mı çalıştırdınız naptınız normalde amdnin stok fanı daha fazla ısınan 5600e bile bi nebze yeter

termal macun yerine diş macunu mu sürdünüz fırında mı çalıştırdınız naptınız normalde amdnin stok fanı daha fazla ısınan 5600e bile bi nebze yeter
stok soğutucunun üstünde gelen macun dışında bir şey sürmedim. 95 fazla söylemişim 85 derecelerdeydi. 20 yıldan fazladır bilgisayar kullanıyordum ilk defa bu dereceleri görmüştüm zaten :D

stok soğutucunun üstünde gelen macun dışında bir şey sürmedim. 95 fazla söylemişim 85 derecelerdeydi. 20 yıldan fazladır bilgisayar kullanıyordum ilk defa bu dereceleri görmüştüm zaten :D
Hocam peki bu attığım model iyi etki eder mi? stok fana göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,012
Üyeler
183,369
Son üye
adolfhtler
Geri