yaman..k
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,334
Öyle yazdığına bakma , belki çeviriden dolayı öyle yazıyordur.ab tipi o dönüştürücü alması lazım
,
Öyle yazdığına bakma , belki çeviriden dolayı öyle yazıyordur.ab tipi o dönüştürücü alması lazım
2. ürünü aldım 48tl olanı bakalım nasılUgreen Store'da 45 W şarj adaptörü var onu alabilirsin , gayet güzel ısınma sorunu da yok.
2 kablosuz kulaklığım var yazın çok rahatsız edici oluyor işteKablosuza alıştım zor geliyor kablolu artık. arada müzik için kullanıyorum tatmin ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok fazla kulaklık denemiş biri değilim, eq ayarı ile tatmin ediyor beni. 45tl özelinde düşünürsek mükemmel diyebilirim.
peki kargo süreci nasıl? 16-20 eylül arası gelir yazıyo burda çok uzun değil mi?Aynı hesaptan 1 kez indirimli alabilirsin. Ürünleri ayrı ayrı hesaplardan almak daha mantıklı ama uğraştırır
27 sinde aldığım ürün Türkiye’ye geldi. Çok uzun sürmüyorpeki kargo süreci nasıl? 16-20 eylül arası gelir yazıyo burda çok uzun değil mi?
son bir sorum daha olucak, site güvenilir değil mi? Banka kartı değil kredi kartıyla almayı planlıyordum da27 sinde aldığım ürün Türkiye’ye geldi. Çok uzun sürmüyor
G435 pad 2 adet 38tl
Her yerde sanal kart kullanson bir sorum daha olucak, site güvenilir değil mi? Banka kartı değil kredi kartıyla almayı planlıyordum da
doğrudur fakat yurtduşı bir marka olduğu için yarın öbür gün bir sıkıntı yaşarsak kaybımızı geri almamız imkansız olabilir, bunun emsallerini yerli markalarda gördüğümüz için tereddüt ile yaklaşıyorum ister istemez.Alıntıyı görüntüle
niye kimse bilmiyo siteyi??
fotoda eu açıklamada AB yazıyor bu geliyorsa eğer baya iyi
ikisi de aynı şey hocam tabii ki de bu gelecekfotoda eu açıklamada AB yazıyor bu geliyorsa eğer baya iyi
konuya biri wifi kartı atmıştı ama o m2 şeklinde masaüstü bilgisayar ise bir de pcie için uydurmak lazımWifi adaptörü var mıdır önerebileceğiniz ethernet çekmekle uğraşmak istemiyorum.
Kulaklığın modeli nedir?