🔥İndirim AIGO Klavye Ve Mouse İndirimleri

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,421
Çok iyi fiyatlar olmasına rağmen insanlar fark etmediği için konusunu açıyorum. Kablosuz ürünler için fiyatlar bayağı uygun. AIGO klavye ve mouse işinde iyi bir marka.

Bu klavye çok iyi gözüküyor:

Aydınlatma yok bilginiz olsun

Çok iyi fiyatlar olmasına rağmen insanlar fark etmediği için konusunu açıyorum. Kablosuz ürünler için fiyatlar bayağı uygun. AIGO klavye ve mouse işinde iyi bir marka.

isterse tuşları basmasın kablosuz olması normalde +1000 tl zaten

Manyetik klavye ihtiyacınız yoksa gayet yeterli hem de kablosuz, klavyenin kendisi hakkında bilgim yok fakat alacak arkadaşlar için sarı switch olanını önerebilirim genellikle sessiz ve yumuşak oluyor sarı switchler.

BUNDA EKRAN Var sanki anlayan varmı

İyi bir marka falan değil. Fason ürünler üretiyorlar. Bütçesi olmayan için seçenek sadece.

℅75 olsa keşke

Nasıl getirticez bunları hocam
Alıcaksan direk gamegaraj sitesinden sipariş ver. Gamegaraj sitesinde gördüğün aigo ürünler ile darkflash GD serisi aynı ürünler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BUNDA EKRAN Var sanki anlayan varmı

Basit bir ekranı var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,348
Üyeler
183,415
Son üye
İsmail.001