Bitlocker kilidi bu hocam aka.ms/myrecoverykey sitesinde kendi hesabınızla giriş yaparak orada çıkan keyleri girip kaldırabilirsinizMerhaba sorunu çözebildin mi?
BitlockerArkadaşlar m2 ssd aldım laptopa takıp fotoğrafları attıktan sonra çıkardım m2 ssd kutusuna koydum ve şimdi masaüstüme taktım fakat böyle açık kilit işareti var nedendir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
1. Olarak key i nereye yazacağımBitlocker kilidi bu hocam aka.ms/myrecoverykey sitesinde kendi hesabınızla giriş yaparak orada çıkan keyleri girip kaldırabilirsiniz
keyi denetim masasından Sistem ve Güvenlik --> Bitlocker sürücü şifrelemesi girin oradan kilitli diski bulun ve kaldıra basın orada sizden keyi isteyecek zaten 2. olarak hayır bir sıkıntı yapmaz windows diski korumaya alıyor benim eski harddiskte de oluyordu kaldırdım1. Olarak key i nereye yazacağım
2.Olarak kaldırmazsam bu herhangi bir sıkıntı yapar mı
Böyle bir ekran var karşımda kapatmamı değil açmamı istiyorkeyi denetim masasından Sistem ve Güvenlik --> Bitlocker sürücü şifrelemesi girin oradan kilitli diski bulun ve kaldıra basın orada sizden keyi isteyecek zaten 2. olarak hayır bir sıkıntı yapmaz windows diski korumaya alıyor benim eski harddiskte de oluyordu kaldırdım
en azından benim bildiğim bir sorunu yok
keyi denetim masasından Sistem ve Güvenlik --> Bitlocker sürücü şifrelemesi girin oradan kilitli diski bulun ve kaldıra basın orada sizden keyi isteyecek zaten 2. olarak hayır bir sıkıntı yapmaz windows diski korumaya alıyor benim eski harddiskte de oluyordu kaldırdım
en azından benim bildiğim bir sorunu yok
Hocam güvenlik için veriler ve özel bilgiler için sorun oluşturmaz1. Olarak key i nereye yazacağım
2.Olarak kaldırmazsam bu herhangi bir sıkıntı yapar mı
Hocam burdan izleyebilirsinizBöyle bir ekran var karşımda kapatmamı değil açmamı istiyor
Açmamı istiyor kapatmamı değil ne yapmam gerekiyorHocam güvenlik için veriler ve özel bilgiler için sorun oluşturmaz
Açmamı istiyor kapatmamı değil ne yapmam gerekiyor
Çok teşekkür ederim
Rica ederiz hocamÇok teşekkür ederim![]()