Hocam 2700x oc yapacağınıza bios update yapıp kendi anakartınıza o bütçe ile ryzen 5600 alın derim ben öyle yaptım 2600xten geçtim anakartım a320 bu aradar7 2700x 1660oc 750w psu 16gb ram var anakartimin bi kac aydir arkasindaki usb girisleri calismiyor gidip geliyor surekli 3 4 k butceyle alabilcegim bilindik marka anakart önerisi var mı ?
B450 Tomahawk alabilirsin. İkinci elden temiz bir kart alabilirsin.r7 2700x 1660oc 750w psu 16gb ram var anakartimin bi kac aydir arkasindaki usb girisleri calismiyor gidip geliyor surekli 3 4 k butceyle alabilcegim bilindik marka anakart önerisi var mı ?
ama sadece yetersizliginden ziyade usp portlari saglikli calismiyor kullanirken klavye mouse gidiyor geliyor o yuzdenHocam 2700x oc yapacağınıza bios update yapıp kendi anakartınıza o bütçe ile ryzen 5600 alın derim ben öyle yaptım 2600xten geçtim anakartım a320 bu arada
Anladım hocam o neyden kaynaklı bilmiyorum sıfır anakart alacak olsa bir daha am4 soket ben almazdım ddr5 am5 bir sokete zorlayın derimama sadece yetersizliginden ziyade usp portlari saglikli calismiyor kullanirken klavye mouse gidiyor geliyor o yuzden
Anladım hocam o neyden kaynaklı bilmiyorum sıfır anakart alacak olsa bir daha am4 soket ben almazdım ddr5 am5 bir sokete zorlayın derimoç
maalesef çözmedi.Dahili wifi varsa kapatıp test edin belki sıkıntınızı çözer.