Ayetullah331
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 571
pilli olduğunu söyledinasıl şarj ediyorsun merak ettim bi sor ablana eski s7 fe tabletimde kablosuz şarj oluyor kalem ?
pilli olduğunu söyledinasıl şarj ediyorsun merak ettim bi sor ablana eski s7 fe tabletimde kablosuz şarj oluyor kalem ?
Matepad 11.5 alacaktım da ekranı gerektiği kadar büyük değil diye almadım. Benim aldığın İdepad Pro da kalem type c ile şarj oluyor çokta önemli bir özellik değil bencenasıl pilliymiş oda kaleminden bi haber![]()
bence kalemin kablosuz şarj olması çok büyük bir rahatlık kullanmadıgımda koyuyorum şarj oluyor hic aklıma sarj etmek gelmiyor yani. Matepad 11.5 bana kalırsa huaweide alınabilecekMatepad 11.5 alacaktım da ekranı gerektiği kadar büyük değil diye almadım. Benim aldığın İdepad Pro da kalem type c ile şarj oluyor çokta önemli bir özellik değil bence
Ekranın mat olması daha iyi bir şey mi?bence kalemin kablosuz şarj olması çok büyük bir rahatlık kullanmadıgımda koyuyorum şarj oluyor hic aklıma sarj etmek gelmiyor yani. Matepad 11.5 bana kalırsa huaweide alınabilecek
mantıksız tablet en az 11.5S alınmalı ve ekran kişiden kişiye göre değişir bana kalırsa 12 inch ten sonra tabletler gereksiz büyük olmaya başlıyor taşırken bile zorlar. 10-12 inch ideal dir.
Bence değil, kullanıma göre değişir fakat tek artısı varken eksisi daha fazla bence.Ekranın mat olması daha iyi bir şey mi?
Tamamda ney işteBence değil, kullanıma göre değişir fakat tek artısı varken eksisi daha fazla bence.
değişir ama hissiyat ve kullanım olarak gerçekten daha iyiEkranın mat olması daha iyi bir şey mi?
Bence değil, kullanıma göre değişir fakat tek artısı varken eksisi daha fazla bence.
Tamamda ney işte
Ben anlamadım şimdi. Sizin önerdiğiniz tablet hangisi oluyor? Kafam aşırı derecede karıştı.değişir ama hissiyat ve kullanım olarak gerçekten daha iyi
Lenovo idea tab proBen anlamadım şimdi. Sizin önerdiğiniz tablet hangisi oluyor? Kafam aşırı derecede karıştı.
Sadece kağıtımsı bir his veriyor tek artısı bu. Ama kalem uçları yılda bir değişirken mat ekranlar zımparaladığı için 3 ayda bir uç değişmeniz gerekiyor. Görüntü kalitesi azalıyor. Yansımayı engellemesi ekranı daha iyi görebileceğin anlamına gelmiyor. Çizilmesi daha kolay.Tamamda ney işte
Honor Pad V9 öneririmBen anlamadım şimdi. Sizin önerdiğiniz tablet hangisi oluyor? Kafam aşırı derecede karıştı.
huawei nin pappermatte ekranını piyasada satılan 100 liralık mat koruyucular zannettiniz sanırım kullansanız bana hak vereceksiniz çok hoş bana kalırsa.Lenovo idea tab pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sadece kağıtımsı bir his veriyor tek artısı bu. Ama kalem uçları yılda bir değişirken mat ekranlar zımparaladığı için 3 ayda bir uç değişmeniz gerekiyor. Görüntü kalitesi azalıyor. Yansımayı engellemesi ekranı daha iyi görebileceğin anlamına gelmiyor. Çizilmesi daha kolay.
Kullandım. 100 liralık mar koruyucularda 1 ay gidiyorsa bunlarda taş çatlasın 5 ayda gidiyorHonor Pad V9 öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
huawei nin pappermatte ekranını piyasada satılan 100 liralık mat koruyucular zannettiniz sanırım kullansanız bana hak vereceksiniz çok hoş bana kalırsa.
hangi modelini kullandınız? fotoğraf varmı(deformasyon)? merak ettim.Kullandım. 100 liralık mar koruyucularda 1 ay gidiyorsa bunlarda taş çatlasın 5 ayda gidiyor