Yardım Bf 2042 açılmıyor nasıl açarım

Dwayne

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
542
1756904671727.webp
böyle saçma sapan bir şey getirmişler nasıl açıcam bu oyunu anlayan eden biri yardımcı olsun

Arkadaşımda bu sorunu vardı. youtube de yardım alarak çözdü. Şu EA ve Ubisoft oyunlarına giriş yapılması kadar zor saçma ve kanser bir mevzu yoktur. Baş belası bir sistemleri var.

biosdan açılıyor anakartının markasına göre yt den secureboot diye arat çıkar
açmadan giremezmiyim saçma sapan bir oyun için bios ayarı değiştirmeye niyetim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşımda bu sorunu vardı. youtube de yardım alarak çözdü. Şu EA ve Ubisoft oyunlarına giriş yapılması kadar zor saçma ve kanser bir mevzu yoktur. Baş belası bir sistemleri var.
önceden yoktu böyle birşy yeni gelmiş

açmadan giremezmiyim saçma sapan bir oyun için bios ayarı değiştirmeye niyetim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önceden yoktu böyle birşy yeni gelmiş
30 saniyeni alir kanka yeniden baslat diyicen f11 spamliyican ya da del tusuydu o markasina gore degisiyor anakartinin ,ayari degistiriyon kaydet cik diyon bitti bu kadar

30 saniyeni alir kanka yeniden baslat diyicen f11 spamliyican ya da del tusuydu o markasina gore degisiyor anakartinin ,ayari degistiriyon kaydet cik diyon bitti bu kadar
mesele vakit alması değil ayarı değiştiricem bu sefer başka oyun çalışmayacak

artık çoğu oyun ve program secure bootun açık olmasını istiyor sebebi hile yazılımlarını engellemek ayrıca diğer oyunların açılmama gibi bir durumu olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri