W2 bence switchleri muallakta. Şuan önermek pek mantıklımı bilmiyorum.W75 V2
Ya evet haklısınız bunun bende farkındayım ama özelliklere gelince kafa kafaya geldiklerinden dolayı sordum performansları eşitmisir babındaW75 gibi klavyeleri wooting ile kıyaslamak wootinge hakaret olur hocam, bu işin babası wooting, en iyilerinden birisi olsun diyorsan 80he alabilirsin ama o da baya pahalı tabii ki
Aga baktım şimdi tr gönderim yokmuşWooting performansının kanıtları YouTube da var hocam, yazılım olarak ta en stabil olan o, wraith performans testi yok. Klavye konusunda bilgi birikimi yüksek @freygasm hocam vardı, kendisi yardımcı olabilir, forumda sorulan soruların cevapları genelde kulaktan dolma bilgiler oluyor
gaming gen getirecekti wootingAga baktım şimdi tr gönderim yokmuş
bakmadan soru soruoz bizde sjdnbebfjdjsbhe
Getirirse ne ala ama benimde bilgim yok tamgaming gen getirecekti wooting
Madlion mad68 flnda var onlar nasıl acaba biliomusun wootinge kiyasla biraz daha ucuz geldiWooting performansının kanıtları YouTube da var hocam, yazılım olarak ta en stabil olan o, wraith performans testi yok. Klavye konusunda bilgi birikimi yüksek @freygasm hocam vardı, kendisi yardımcı olabilir, forumda sorulan soruların cevapları genelde kulaktan dolma bilgiler oluyor