Yardım Wraith W75 karşılaştırma

hhgjjffug

80+
Reaksiyon skoru
6
Yeni olan wraith w75 v2,wooting 60he ve yine wooting 80he aralarında kaldım hangisi daha iyidir bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirmi rapid triggerda hangisi daha başarılıdır

W75 V2

W75 gibi klavyeleri wooting ile kıyaslamak wootinge hakaret olur hocam, bu işin babası wooting, en iyilerinden birisi olsun diyorsan 80he alabilirsin ama o da baya pahalı tabii ki

Wooting klavye aleminin en iyisidir

W75 gibi klavyeleri wooting ile kıyaslamak wootinge hakaret olur hocam, bu işin babası wooting, en iyilerinden birisi olsun diyorsan 80he alabilirsin ama o da baya pahalı tabii ki
Ya evet haklısınız bunun bende farkındayım ama özelliklere gelince kafa kafaya geldiklerinden dolayı sordum performansları eşitmisir babında

Wooting performansının kanıtları YouTube da var hocam, yazılım olarak ta en stabil olan o, wraith performans testi yok. Klavye konusunda bilgi birikimi yüksek @freygasm hocam vardı, kendisi yardımcı olabilir, forumda sorulan soruların cevapları genelde kulaktan dolma bilgiler oluyor

Wooting performansının kanıtları YouTube da var hocam, yazılım olarak ta en stabil olan o, wraith performans testi yok. Klavye konusunda bilgi birikimi yüksek @freygasm hocam vardı, kendisi yardımcı olabilir, forumda sorulan soruların cevapları genelde kulaktan dolma bilgiler oluyor
Aga baktım şimdi tr gönderim yokmuş
bakmadan soru soruoz bizde sjdnbebfjdjsbhe

Madlion mad68 flnda var onlar nasıl acaba biliomusun wootinge kiyasla biraz daha ucuz geldi

Alınabilir hocam, fiyatı uygun, gecikme değerleri de fena değil, w75'e o kadar para dökmekten iyidir bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,867
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri