Çözüldü✓ 9070 XT Almalı Mıyım? 5070 TI'a mı uğraşmalıyım?

NVIDIA kapitalist oyunlarda zorunlu teknoloji entegre etmeye başladı 5 yıl içinde DLSS ve FG muhtemelen default olarak açık olucak, SUPER serisi birkaç ay sonra çıkacak, bence acele etme efsane cuma indirimlerini bekleyebilirsin. Bekleyemem diyorsan 9070XT al, Watmann yok demek yalan olur çünkü mavi forum ve bu forumda 7 gün içinde 13 tane 9070XT wattmann konusu gördüm, Mavi forumda zaten recep baltaş AMD fnaboylar ile çok fena tartışıyor :D

9070 XT al ama kolayca iade edebileceğin bir yer olsun, örneğin Amazon gibi. Sıkıntı çıkma olasılığı fazla malum.
hocam nereden alsam sıkıntı çıkmaz incehesap sinerji falan? çünkü amazonda falan tek sapphire pulse buldum uyguna onun da vramler çok ısınıyor diye biliyorum

arkadaşlar açıkçası hiçbir nvidia özelliğini zorunda kalmadıkça kullancağımı düşünmüyorum. gerekirse amd'deki muhadillerini kullanırım . yani aslında 9070 XT tam benlik kart F/P açıdan. ama işte şu wattmandır "Amede çöp git 9k fazla ver kafan rahat olsun" tayfadır falan aklımda çok soru işareti var. gerek var mı cidden aradaki farka? ya da 9000 serisinde wattman falan devam ediyor mu?
Watman hatasını amd ye uygun ramlerle çözülüyor sanırım.. uygun değilse xmp açmadığında hata vermiyor bizzat denedim bende düzeldi

Amede çöp git 9k fazla ver kafan rahat olsun" tayfa
en sıkıntılı tayfa

alacaksan cuma gaming indirimini bekle
geçen ay
saphire nitro
powercolor red devil serilerini güzel fiyatlara verdiler
bu ay sanırsam biraz stok problemi kaynaklı bunları vermediler ama ne olacağı belli olmaz
zaten perşembeye girmişiz bir gün daha bekle orada güzel bir 9070xt bulursan al geç

NVIDIA kapitalist oyunlarda zorunlu teknoloji entegre etmeye başladı 5 yıl içinde DLSS ve FG muhtemelen default olarak açık olucak, SUPER serisi birkaç ay sonra çıkacak, bence acele etme efsane cuma indirimlerini bekleyebilirsin. Bekleyemem diyorsan 9070XT al, Watmann yok demek yalan olur çünkü mavi forum ve bu forumda 7 gün içinde 13 tane 9070XT wattmann konusu gördüm, Mavi forumda zaten recep baltaş AMD fnaboylar ile çok fena tartışıyor :D
süperleri beklerim beklemesine de beklemeye değecek bir şey görmedim. 5070 süper var bütçem dahilinde sanırım 9070xt fiyatında olacak 18gb vram iyi güzel falan da gpuyu fazla güçlendireceklerini sanmıyorum

Beamng drive :D genelde işlemci odaklı evet ama hem almışken iyisi olsun hem de 1000 tane grafik modu var kartın sınırlarını zorlarım
image.webp

Amede çöp git 9k fazla ver kafan rahat olsun" tayfa
en sıkıntılı tayfa

alacaksan cuma gaming indirimini bekle
geçen ay
saphire nitro
powercolor red devil serilerini güzel fiyatlara verdiler
bu ay sanırsam biraz stok problemi kaynaklı bunları vermediler ama ne olacağı belli olmaz
zaten perşembeye girmişiz bir gün daha bekle orada güzel bir 9070xt bulursan al geç
şimdi alıcamlık bir şey değil zaten 6 ay olacak araştırma yapıyorum içime sinen fiyat yok ama aradaki makas da kapanmıyor pek :D

hocam nereden alsam sıkıntı çıkmaz incehesap sinerji falan? çünkü amazonda falan tek sapphire pulse buldum uyguna onun da vramler çok ısınıyor diye biliyorum
Onlarda da iade konusunda sıkıntı çıkabilir hocam, en iyisi Amazon bu konuda, şuan 33 bine pulse modeli var, sıkıntısız diyende çok sıkıntılı diyen de çok var o yüzden kesin bişey söylemek zor, biraz kumar işi.
Screenshot_20250904_020655_Vivaldi.webp

Örneğin Techpowerup incelemesinde iyi bir sonuç almış.

Onlarda da iade konusunda sıkıntı çıkabilir hocam, en iyisi Amazon bu konuda, şuan 33 bine pulse modeli var, sıkıntısız diyende çok sıkıntılı diyen de çok var o yüzden kesin bişey söylemek zor, biraz kumar işi.
Alıntıyı görüntüle
Örneğin Techpowerup incelemesinde iyi bir sonuç almış.
bildiğim kadarıyla fps anlamında da en kötü model kendisi. o yüzden asus prime tarzı kartlar daha mantıklı geliyor

Aradaki fiyat farkında değmez. Güncellemeler ile ham performansta kafa kafayalar zaten, onun dışındaki ekstra özellik farklılıkları var. 5binden fazla bir farka değmez kesinlikle. 32bine 9070xt olması lazım bulursanız yapıştırın.

Evet o kadar fark ediyor zaten. Ama şu vram sıcaklıkları daha büyük dert
Sapphire pulse 9070xt taş gibi kart hocam tabi bütçe çıkarsa 9070XT Nitro+ canavar gibi. Bence bütçe farkı olsun nvidia olsun kafasına girmeyin AMD tertemiz kart yapıyor 6000 serisinden sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,047
Üyeler
184,376
Son üye
yavri
Geri