Motosiklet aldım, H.O mu G.O mu?

En doğrusunu yapıyorsunuz dinlemeyin onları. Önüne kedi, köpek atlasa, veya yolda taşın üstünden geçsen ölüp gideceksin. Daha kötüsü belki kalıcı sakatlanacaksın. Düşünsene kaburgalarını kırıp felç kaldığını.. Ölümden beter. Motoruna güveniyor olsan da gereği yok, gerçekten arabalar motorcuları hem görmüyor, hem de görmek istemiyorlar. 70-80 basıyor olması, hadi otobandaysan 100 olsun fazlasıyla kafi. Benim otobanda bir işim yok, şehir içi 60 görse tadından yenmez benim için.
ben baya kiloluyum sadece kask var dediğin gibi bi kaza yapsam garantim yhok montum var ama denkgelmiyor :D motorun 60 görür 80 likken ama zorlarsın yinede ulaşınca rahat rahat gidersin ilk 800 1000 km yi şehir içinde az hızda yapki rodajın sağlıklı olsun sonuçta 80 lik olcak nekadar güç o kadar rahatlık o fiyatlara gerçektenm güzel kask olarak ls2 ler çok meşuır ama onların düşükleri baya kötü alıcaksan tavsiyem shark scorpion un giriş seviyelerini alman yada ls2 nin
bu kaskını alman iyi olur kapalı alman daha sağlıklı ama 80 liğe olmaz yavas olduğundan pişersin bu minimumun olsun

ben baya kiloluyum sadece kask var dediğin gibi bi kaza yapsam garantim yhok montum var ama denkgelmiyor :D motorun 60 görür 80 likken ama zorlarsın yinede ulaşınca rahat rahat gidersin ilk 800 1000 km yi şehir içinde az hızda yapki rodajın sağlıklı olsun sonuçta 80 lik olcak nekadar güç o kadar rahatlık o fiyatlara gerçektenm güzel kask olarak ls2 ler çok meşuır ama onların düşükleri baya kötü alıcaksan tavsiyem shark scorpion un giriş seviyelerini alman yada ls2 nin
bu kaskını alman iyi olur kapalı alman daha sağlıklı ama 80 liğe olmaz yavas olduğundan pişersin bu minimumun olsun

Valla ben bunun gibi bir şey alırım diyordum ama.. 😅 Biliyorum dandik bir şey ama max 40-50 km hızlarda kullanacağım. Şu motora şekilli şukullu racing kasklarla binsem kendime gülerim gerçekten.

Valla ben bunun gibi bir şey alırım diyordum ama.. 😅 Biliyorum dandik bir şey ama max 40-50 km hızlarda kullanacağım. Şu motora şekilli şukullu racing kasklarla binsem kendime gülerim gerçekten.
bunlar yumruğa dayanamıyor :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nolur bu videoyu tamamen izle belki düşüncen değişir:/

bunlar yumruğa dayanamıyor :/

nolur bu videoyu tamamen izle belki düşüncen değişir:/
Zaten elektrikler gitti, bu videoyu izleyerekten uyuyayım o halde hocam. Yarın motoru bayiden alıp gelince ve 80'liğe de çevirme işlerini servise sorunca isterseniz haberdar ederim, sohbete devam ederiz. Teşekkür ederim her şey için, videoyu izleyeyim.

Zaten elektrikler gitti, bu videoyu izleyerekten uyuyayım o halde hocam. Yarın motoru bayiden alıp gelince ve 80'liğe de çevirme işlerini servise sorunca isterseniz haberdar ederim, sohbete devam ederiz. Teşekkür ederim her şey için, videoyu izleyeyim.
benim için sorun olmaz yardım ederim her zaman istediğin zaman sorabilirsin bir şey değil sonuçta yardım etmeyi seviyorum:DD

benim için sorun olmaz yardım ederim her zaman istediğin zaman sorabilirsin bir şey değil sonuçta yardım etmeyi seviyorum:DD
Türkçemin kusuruna bakma en son 14 aldıydım

Türkçemin kusuruna bakma en son 14 aldıydım
Hocam servisi aradım 80 lik yapıyor musunuz diye, yapıyoruz 5.500 ücreti dedi 😅 Ne yapacağız..

50cc bir motor alacaktım ama seçeneklerim çok kısıtlıydı. Peder illa yaşadığımız şehirden alacağız dedi. 50-125 Cup'lara baktım, onlar yarı otomatik de olsa vitesli diye kabul ettiremedim. Ara sıra o da kullanacak motoru çünkü. 53 bine Mondial Wing buldum ama 2024 modeldi, 2 ay sonra 2 yıllık olmuş olacak diye ona da ben burun kıvırdım. Geriye 2 tane seçeneğim kaldı. Revolt RS4 ve Apec PS3. İkisi de 2025 model.

PS3 43.000 TL, Revolt RS4 ise 53.000 TL idi. Arada 10 bin TL fark vardı yani. PS3'ü internetten biraz araştırdım ama çok şikayet gördüm. Hem tip olarak da RS4 daha tatlı duruyordu, RS4'ü aldım ben de. Aradaki 10.000 TL fark hala acaba gerekli miydi diye düşünüyorum. RS4 yeni bir model sanırım, internette 1-2 tanıtım videosu dışında hiçbir bilgi-video göremedim. İncelemesi hiç yok. Sizce hayırlı mı olsun, geçmiş mi? İkisinden birini almasam hiç motor alamayacaktım, öyle söyleyeyim.
53 bine 22 aylık wing 50 vay arkadaş vayy fiyatlara bak ben ucuza satıyor muşum

Sıkıntı büyük başka servise bak ajwjebjeeje kafaya göre fiyat veriyolar
Diğer servisler 50-60 km uzak.. Bu motorla 100-120 km git-gel perişan eder. :D Gene de arayıp fiyat soracağım ama muhtemelen onlar da benzer-aynı fiyatları söylerler.

Geri