yakupadam23
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
NAsıl yapıcagım ozaman kasa fanları birleştirilmiş fanlardan bu kablo geliyorsağ üstte sys_fan 1 var oraya takabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama görseldeki kablo uyumlu olmaz
Kasan Enermax mıNAsıl yapıcagım ozaman kasa fanları birleştirilmiş fanlardan bu kablo geliyor
Uygun fan yoksa boş kalabilir. Zararı olmaz.NAsıl yapıcagım ozaman kasa fanları birleştirilmiş fanlardan bu kablo geliyor
Egzoz fanıda dahil bu kabloya baglı ama açıkta hiç dişi uç yokSplitter/çoklayıcı mı? onun ucuna uygun fan takacaksın sonra diğer ucu (dişi ucu) anakarta takacaksın.
Kasan Enermax mıEgzoz fanıda dahil bu kabloya baglı ama açıkta hiç dişi uç yok
Eğer o fanlar çalışıyorsa, çoktan takılıdır. Anakartın üstünde araEgzoz fanıda dahil bu kabloya baglı ama açıkta hiç dişi uç yok
powerboost pb521BKasan Enermax mı
Yok hocam öğlen başladım sıfırdan montaja sadece fanlar kaldı sys fanların ikiside boş sadece CPU fan takılıEğer o fanlar çalışıyorsa, çoktan takılıdır. Anakartın üstünde ara
Gerçi yeni kurulum mu? diğer ucu kasanın içine atmışlardır, anakartı sen takarken, sen tak diye.
Fanlı kasa aldıysan-
Kasayı zaten kullanıyordum ddr4 sistemimde ddr5 e geçtim şuan oncekinde hazır sistem olarak almıştım amaEğer o fanlar çalışıyorsa, çoktan takılıdır. Anakartın üstünde ara
Gerçi yeni kurulum mu? diğer ucu kasanın içine atmışlardır, anakartı sen takarken, sen tak diye.
Fanlı kasa aldıysan-
Sadece 1 tane sys fan girişini bağlanan yetiyor benimki öylepowerboost pb521B
Yok hocam öğlen başladım sıfırdan montaja sadece fanlar kaldı sys fanların ikiside boş sadece CPU fan takılı
Kasayı zaten kullanıyordum ddr4 sistemimde ddr5 e geçtim şuan oncekinde hazır sistem olarak almıştım ama