yakupadam23
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bağlayacak kablo yok direk sus fan 1 de 2 de boş kablonun ucu uymuyor anakartaSadece 1 tane sys fan girişini bağlanan yetiyor benimki öyle
Bağlayacak kablo yok direk sus fan 1 de 2 de boş kablonun ucu uymuyor anakartaSadece 1 tane sys fan girişini bağlanan yetiyor benimki öyle
Egzoz fanından geliyor benimkiBağlayacak kablo yok direk sus fan 1 de 2 de boş kablonun ucu uymuyor anakarta
Fotoda anakarta takılan göremedim kablo, ancak bir dişi kablo ile anakarta takabilirsin. Fan controller var mı? Belki ondan gelen kablo ile anakarta bağlanmıştır.Fotoğraf taki 3 kablo öndeki fanların kablosu 1 dişi 1 erkek şeklinde diğerinde egzoz fanından gelen kablo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Heisenberg17 @LegendaryCrazy
Reis teşekkür ederim sanada kasanın hiçbiryerde videosu olmadığı için göremedim ben 2020 deki bi konu buldum PSU ya baglanıyormus fanlar bir şekilde hallettim yaniBelki şu iki yanından tutulabilen ile takılabilirler ama onlarda o uzun pinli olanların içine takmak için olan kablolardan, ters bir şey olabilir net bilmediğim için elektrikle şans denememen temizi bir kontrolcü alıp tüm fanları ona takıp, kontolcünin pwm kablodu ile oradan da anakarta takman olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu uçla
Hee... Psuya bağlanan molexli fanlar mıymış? Ya da psuda giriş yeri mi varmış. Sizin psunun öyle olabileceği hiç aklıma gelmedi. Kasaya da bakma zahmetine giremedim sporda olduğum içinReis teşekkür ederim sanada kasanın hiçbiryerde videosu olmadığı için göremedim ben 2020 deki bi konu buldum PSU ya baglanıyormus fanlar bir şekilde hallettim yani
SATA girişi takılıyor benimkide oyle düşünemedimHee... Psuya bağlanan molexli fanlar mıymış? Ya da psuda giriş yeri mi varmış. Sizin psunun öyle olabileceği hiç aklıma gelmedi. Kasaya da bakma zahmetine giremedim sporda olduğum için![]()