Kasa fanlarımı takacagım yeri bulamıyorum

Fotoğraf taki 3 kablo öndeki fanların kablosu 1 dişi 1 erkek şeklinde diğerinde egzoz fanından gelen kablo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Heisenberg17 @LegendaryCrazy

Ekler

• 1000041911.webp
    1000041911.webp
    412.8 KB · Hit: 14
  • 1000041912.webp
    1000041912.webp
    135 KB · Hit: 12
Son düzenleme:
Fotoğraf taki 3 kablo öndeki fanların kablosu 1 dişi 1 erkek şeklinde diğerinde egzoz fanından gelen kablo

@Heisenberg17 @LegendaryCrazy
Fotoda anakarta takılan göremedim kablo, ancak bir dişi kablo ile anakarta takabilirsin. Fan controller var mı? Belki ondan gelen kablo ile anakarta bağlanmıştır.

Önceden takılı olan fanları nasıl takamıyon la😂 beni stres yaptın

Son düzenleme:
Belki şu iki yanından tutulabilen ile takılabilirler ama onlarda o uzun pinli olanların içine takmak için olan kablolardan, ters bir şey olabilir net bilmediğim için elektrikle şans denemem😂 en temizi bir kontrolcü alıp tüm fanları ona takıp, kontolcünin pwm kablodu ile oradan da anakarta takman olur.

Bu uçla

Ekler

• IMG_20250904_174928.webp
    IMG_20250904_174928.webp
    1.9 KB · Hit: 7
Belki şu iki yanından tutulabilen ile takılabilirler ama onlarda o uzun pinli olanların içine takmak için olan kablolardan, ters bir şey olabilir net bilmediğim için elektrikle şans denemem😂 en temizi bir kontrolcü alıp tüm fanları ona takıp, kontolcünin pwm kablodu ile oradan da anakarta takman olur.

Bu uçla
Reis teşekkür ederim sanada kasanın hiçbiryerde videosu olmadığı için göremedim ben 2020 deki bi konu buldum PSU ya baglanıyormus fanlar bir şekilde hallettim yani

Reis teşekkür ederim sanada kasanın hiçbiryerde videosu olmadığı için göremedim ben 2020 deki bi konu buldum PSU ya baglanıyormus fanlar bir şekilde hallettim yani
Hee... Psuya bağlanan molexli fanlar mıymış? Ya da psuda giriş yeri mi varmış. Sizin psunun öyle olabileceği hiç aklıma gelmedi. Kasaya da bakma zahmetine giremedim sporda olduğum için😂

Hee... Psuya bağlanan molexli fanlar mıymış? Ya da psuda giriş yeri mi varmış. Sizin psunun öyle olabileceği hiç aklıma gelmedi. Kasaya da bakma zahmetine giremedim sporda olduğum için😂
SATA girişi takılıyor benimkide oyle düşünemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,049
Üyeler
184,098
Son üye
Mustyy17
Geri