Çözüldü✓ Acil yardım lütfen!!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

zayrot

80+
Reaksiyon skoru
17
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Merhabalar pc çalılırken anakartta bi kablo düzeltcektim dokunurken ekran gitti daha sonra prizden çektim kasanın ışıklar yanmaya devam etti tekrar prize takınca pc açmama rahmen ışıklar yanıp fanlar dönüyor güce basınca dram ışığı yanıyor parça bozulmuş olabilir mi bi video gördüm statik elekt parça bozması zor olay diyorlar anakartım b850 auros elite modeli

Kanka bir şeyi bozmuş olma ihtimalin çok az bence kablolarla oyna biraz

Sorunu anlayamadım, telaşlı olduğunuz için aklınıza geleni yazmış gibisiniz. Biraz daha detaylı sade bir şekilde anlatırsanız daha verimli olur. Birde net sorunu konu başlığı yapın ki aynı hatayı alanlara çözüm olsun.

Sorunu anlayamadım, telaşlı olduğunuz için aklınıza geleni yazmış gibisiniz. Biraz daha detaylı sade bir şekilde anlatırsanız daha verimli olur. Birde net sorunu konu başlığı yapın ki aynı hatayı alanlara çözüm olsun.
pc normal çalıyordu anakarta dokundum ve ekran gitti bilgisayarı prizden çektim ama ışıklar yanmayandevam etti bi 20 saniye sonra kapandı. Sonrasında tekrar bilgisyarı fişe takınca güç düğmesine basmadan fanlar dönüyor ve ışıklar yanıyor başlatınca dram hata ışığı yanıyor açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bir şeyi bozmuş olma ihtimalin çok az bence kablolarla oyna biraz
Kabloların hepsi yerinde statik elektrikten dolayı açılmama ihtimali var mı çünkü sistem dediğim gibi açmadan fanlar felan dönüyor beklesem düzelir mi acaba

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,650
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri