Klimamı satıp A16 alınır mı?

telefon almak için klima satılmaz 2 ay para biriktir a36 alırsın zaten

Arkadaşlar selam Vestel klimam 9000BTU inverter Wi-Fi var 8 ay garantisi devam ediyor 1.5 sene kullandım 21 bine aldım 11 bine satıyorum alıcı ile anlaştım ama kapora istemedim şimdi sizce satıp A16 almak mantıklı mı üstüne para eklemem imkansız, yoksa klimamı satmayıp mürekkebi çıkmış kırılmış Galaxy Note 8 kullanmaya devam mı edeyim, şarjı %15'e geldiğin de kapanıyor otomatik olarak bataryası da sıkıntılı, ne düşünüyorsunuz?
Gelecek Yaz yandım anam diye bağirirsin hocam o telefon u para biriktirip al klima zor bulursun bir daha ☺️

Doğru valla. Öyle yapacağım satmaktan vazgeçtim zaten adama yazdım ufak ters yaptı bastım engeli hiç çekemem
ölü fiyattan klima alıyor bide tersliyormu ben olsam inanmazdım klimayı alabileceğime :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

giriş seviye ekran kartı fiyatına klima haha :D

ölü fiyattan klima alıyor bide tersliyormu ben olsam inanmazdım klimayı alabileceğime :D
Ya hocam normal de, ben geçen hafta satıyordum 11 bine biri ile anlaştık sonrasın da o bana 12 bine satarsan sat dedi 12 bine de farklı biri ile anlaştık, 500 tl kapora attı 2 gün oyaladı sonra aradı yok akrabam vefat etti gelip alamayacağım yani kaporayı geri atabilir misiniz falan dedi acındırdı baya kendini, sonrasında ben de geri attım bana gönderdiği parayı tekrardan ilana koymuştum 11 bine, açıklamaya da kapora almadan satmayacağım dedim, bu klimacı da buldu beni, yazdı ben de klima piyasasını bilmem babam 21 bine aldın kullandın çok iyi fiyata satıyorsun dedi kafama girdi biraz da, sonrasın da bu klimacıdan kapora istemedim, adam da sen kapora almaya devam et dedi :D ne garip insanlar var ya. Benim başıma gelir böyle şeyler de zaten.

giriş seviye ekran kartı fiyatına klima haha :D
Normal de garantisi bitse ne kadara gider acaba?

Ya hocam normal de, ben geçen hafta satıyordum 11 bine biri ile anlaştık sonrasın da o bana 12 bine satarsan sat dedi 12 bine de farklı biri ile anlaştık, 500 tl kapora attı 2 gün oyaladı sonra aradı yok akrabam vefat etti gelip alamayacağım yani kaporayı geri atabilir misiniz falan dedi acındırdı baya kendini, sonrasında ben de geri attım bana gönderdiği parayı tekrardan ilana koymuştum 11 bine, açıklamaya da kapora almadan satmayacağım dedim, bu klimacı da buldu beni, yazdı ben de klima piyasasını bilmem babam 21 bine aldın kullandın çok iyi fiyata satıyorsun dedi kafama girdi biraz da, sonrasın da bu klimacıdan kapora istemedim, adam da sen kapora almaya devam et dedi :D ne garip insanlar var ya. Benim başıma gelir böyle şeyler de zaten.

Normal de garantisi bitse ne kadara gider acaba?
garantiyi pek umursama klima kolay bozulan birsey degil gecen sene 21k ya alıp bu sene değeri düşen çok az şey gördüm

Mevcut eldeki telefonu tamir ettir yola devam et klima iyidir kalsın kışın ve yazın iyi oluyor klima

klimayı satsan en az 15-18 arasına falan satmalısın ve satmak hiç mantıklı değil.

1 Senede A16 alırsın ama 1 senede kolay kolay klima alamazsın yaz olduğunda da perişan olursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,581
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri