Aula F75 GrayWood V4 EPOMAKER-AULA F75 Siyah LEOBOG hangisi tercih edilmeli?

Nikmikyok

80+
Reaksiyon skoru
111
Ürün BU

Beyaz rengi ile aralarında biraz fark var ve Türkçe karakterli yapmışlar.
Aynı ürünü ortak bir marka ile de yapmışlar aralarında herhangi bir fark var mı Tr karakter dışında.

Aynı ürün düşük fiyat bu

Hangisi anlamlıyım ve aralarında herhangi bir fark varmı? Bilen arkadaşlardan deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.
Farklı bir seçenekte olabilir max. 2500 TL bütçe.

Ekler

• Screenshot 2025-09-04 at 18-47-43 EPOMAKER x AULA F75 Siyah Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR.webp
    Screenshot 2025-09-04 at 18-47-43 EPOMAKER x AULA F75 Siyah Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR.webp
    42.8 KB · Hit: 76
  • Screenshot 2025-09-04 at 18-47-33 Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrol...webp
    Screenshot 2025-09-04 at 18-47-33 Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrol...webp
    45.1 KB · Hit: 75
Ürün BU

Aynı ürünü ortak bir marka ile de yapmışlar aralarında herhangi bir fark var mı Tr karakter dışında.

Aynı ürün düşük fiyat bu

Hangisi anlamlıyım ve aralarında herhangi bir fark varmı? Bilen arkadaşlardan deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.
Türkçe için alınır diğeri nereden ithal ediyorlar bilmiyorum ama başka yerde bulamazsın.
Satıcı marka Aulaymış pardon.

Ürün BU

Aynı ürün düşük fiyat bu

Aradaki farkı verip bu https://wraithesports.com/products/...ers-edition-on-siparis?variant=48576740884673 klavyeyi almak mantıklı mı? Ya da neredeyse aynı fiyat https://www.gaming.gen.tr/urun/6114...losuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-mc-g75-6/ bu klavye mi mantıklı?

Ürün BU

Aynı ürün düşük fiyat bu

İki switch de kaliteli, Youtube'dan bak sesini beğendini al

İki switch de kaliteli, Youtube'dan bak sesini beğendini al

Arkadaşlar öneirleriniz için teşekkür ederim, https://www.amazon.com.tr/dp/B0FB983HJQ bu ürünü çektim ihtiyacım olduğundan karar verip aldım. Alışması zor olacak ben numpad li klavyeler kullandım hep. Şimdilik memnunum tercihimden :)

Hayırlısı olsun bende amazon üzerinden mchose g75 pro almayı düşünüyorum 2749 TL fiyatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavyelerden anlayan arkadaşlar 2749 TL'ye amazondan beyaz-açık mavi mchose g75 pro almak mı daha mantıklı yoksa konu sahibi arkadaşın attığı Türkçe Q klavye olan 2400 TL'lik olan modeli almak mı?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,284
Üyeler
184,761
Son üye
wwiinnnneerr
Geri