nova liteNe almıştın geçmiş olsun bize 200-250 lira arası vergi çıkmıştı nova lite ve t7 de
nova liteNe almıştın geçmiş olsun bize 200-250 lira arası vergi çıkmıştı nova lite ve t7 de
geçmiş olsun hocam bizim korktuğumuz şey senin başına gelmişnova lite
cozerler her seferinde farkli temsilci yaziyor eskiyi inceleyi0 karar vermelrini talep et kendimden biliyoeumKaç tane mail attım sürekli oyaladılar hala bana eski kargomun takip numarasını atıyorlar. Ürün eline sağlam ulaşırsa ne ala gerisini çözmüyorlar.
one olm bunlar kactan hesapladiAlacaklar arkadaşlar dikkat etsinAlıntıyı görüntüle
geçmiş olsunAlacaklar arkadaşlar dikkat etsinAlıntıyı görüntüle
Dostum kafalarına göre yazıyorlar ürünleri kontrol edemezler gümrükten her gün binlerce ürün gelip gidiyor.Ürün 25$ (1.026 TL) zaten nasıl 1000tl civarı vergi çıkıyor ? %60 çıkması gerekmiyor mu?
Ürünü faturada 7-8$ gösterseler ne kadar vergi çıkar acaba.
Kanka istersen 2 dolar göster taş çağında değiliz adamlar ürünün fiyatına bakıyor bir fiyat belirleyip euro cinsine çevirip vergi çıkarıyor. 7-8 dolar gösterenler yüzünden gümrük zaten şu an bin beter halde zaten.Ürün 25$ (1.026 TL) zaten nasıl 1000tl civarı vergi çıkıyor ? %60 çıkması gerekmiyor mu?
Ürünü faturada 7-8$ gösterseler ne kadar vergi çıkar acaba.
30 Euro gibi çerez parasını gümrüğe sınır yaparlarsa insanlar mecburen böyle şeylere başvurur. O para alıcının cebinden çıkıyor zaten çakallık değil sırf gümrüğe takılmadan alabilmek diye yapılıyor. Whatgeek sitesinin çalıştığı kargo firmasıyla hala çalışıyor sistem.Kanka istersen 2 dolar göster taş çağında değiliz adamlar ürünün fiyatına bakıyor bir fiyat belirleyip euro cinsine çevirip vergi çıkarıyor. 7-8 dolar gösterenler yüzünden gümrük zaten şu an bin beter halde zaten.
Sistem diye bir şey yok sıkıntısız gelme sebebi ddp olarak yollanmaması burada vergilendirilmesi, burda da adamlar tabii ki farkında o ürünün 7 dolar olmadığının. He geçer mi konusunda ürün evet geçer ama sen 7-8 dolar üstünden vergilendirileceğini düşünüyorsan öyle bir şey olmaz. Ddp olmayan sistemde zaten hiçbir zaman sorun olmadı çünkü istedikleri gibi okşuyorlar insanları. Ayrıca yazdığın şeyde bahsettiğin durum vergi ile ilgiliydi sonra geçip geçmemesi derdim demişsin. Sadece izah ediyorum sana durumu.30 Euro gibi çerez parasını gümrüğe sınır yaparlarsa insanlar mecburen böyle şeylere başvurur. O para alıcının cebinden çıkıyor zaten çakallık değil sırf gümrüğe takılmadan alabilmek diye yapılıyor. Whatgeek sitesinin çalıştığı kargo firmasıyla hala çalışıyor sistem.
Hayır öyle şey mi olur dongle moduna geçrimen lazım geçirmediysenarkadaşlar dongle ı pcye bağlıyorum ama gamepad bağlanmıyor , dongle olmasına rağmen yine de bluetooth adaptör mü lazım acaba ?
home tuşu + x tuşuna basarak aç yeşil yanıp sönmesi lazım. eğer yine eşleşmiyorsa home + altındaki tuşa bas, eşleştirme moduna girecek gamepad, donglenın üstündeki tuşa bas kendi otomatik eşleşir.arkadaşlar dongle ı pcye bağlıyorum ama gamepad bağlanmıyor , dongle olmasına rağmen yine de bluetooth adaptör mü lazım acaba ?