❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

Kaç tane mail attım sürekli oyaladılar hala bana eski kargomun takip numarasını atıyorlar. Ürün eline sağlam ulaşırsa ne ala gerisini çözmüyorlar.
cozerler her seferinde farkli temsilci yaziyor eskiyi inceleyi0 karar vermelrini talep et kendimden biliyoeum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alacaklar arkadaşlar dikkat etsinAlıntıyı görüntüle
one olm bunlar kactan hesapladi

Ürün 25$ (1.026 TL) zaten nasıl 1000tl civarı vergi çıkıyor ? %60 çıkması gerekmiyor mu?
Ürünü faturada 7-8$ gösterseler ne kadar vergi çıkar acaba.

Ürün 25$ (1.026 TL) zaten nasıl 1000tl civarı vergi çıkıyor ? %60 çıkması gerekmiyor mu?
Dostum kafalarına göre yazıyorlar ürünleri kontrol edemezler gümrükten her gün binlerce ürün gelip gidiyor.

Kanka istersen 2 dolar göster taş çağında değiliz adamlar ürünün fiyatına bakıyor bir fiyat belirleyip euro cinsine çevirip vergi çıkarıyor. 7-8 dolar gösterenler yüzünden gümrük zaten şu an bin beter halde zaten.

Kanka istersen 2 dolar göster taş çağında değiliz adamlar ürünün fiyatına bakıyor bir fiyat belirleyip euro cinsine çevirip vergi çıkarıyor. 7-8 dolar gösterenler yüzünden gümrük zaten şu an bin beter halde zaten.
30 Euro gibi çerez parasını gümrüğe sınır yaparlarsa insanlar mecburen böyle şeylere başvurur. O para alıcının cebinden çıkıyor zaten çakallık değil sırf gümrüğe takılmadan alabilmek diye yapılıyor. Whatgeek sitesinin çalıştığı kargo firmasıyla hala çalışıyor sistem.

30 Euro gibi çerez parasını gümrüğe sınır yaparlarsa insanlar mecburen böyle şeylere başvurur. O para alıcının cebinden çıkıyor zaten çakallık değil sırf gümrüğe takılmadan alabilmek diye yapılıyor. Whatgeek sitesinin çalıştığı kargo firmasıyla hala çalışıyor sistem.
Sistem diye bir şey yok sıkıntısız gelme sebebi ddp olarak yollanmaması burada vergilendirilmesi, burda da adamlar tabii ki farkında o ürünün 7 dolar olmadığının. He geçer mi konusunda ürün evet geçer ama sen 7-8 dolar üstünden vergilendirileceğini düşünüyorsan öyle bir şey olmaz. Ddp olmayan sistemde zaten hiçbir zaman sorun olmadı çünkü istedikleri gibi okşuyorlar insanları. Ayrıca yazdığın şeyde bahsettiğin durum vergi ile ilgiliydi sonra geçip geçmemesi derdim demişsin. Sadece izah ediyorum sana durumu.

arkadaşlar dongle ı pcye bağlıyorum ama gamepad bağlanmıyor , dongle olmasına rağmen yine de bluetooth adaptör mü lazım acaba ?

arkadaşlar dongle ı pcye bağlıyorum ama gamepad bağlanmıyor , dongle olmasına rağmen yine de bluetooth adaptör mü lazım acaba ?
home tuşu + x tuşuna basarak aç yeşil yanıp sönmesi lazım. eğer yine eşleşmiyorsa home + altındaki tuşa bas, eşleştirme moduna girecek gamepad, donglenın üstündeki tuşa bas kendi otomatik eşleşir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,257
Üyeler
183,253
Son üye
Theren1
Geri