40-45K TL Telefon Önerisi

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
2,711
Bütçem 40-45k arası ama zorlarsam 50k olabilir. Kamerası ve arayüzün belli süre sonra halen akıcı devam etmesi çok önemli. Şu ana kadar kullandığım 2 Android telefonda da 2 yılın sonunda yavaşlık sorunundan muzdaribim. Bu yüzden 5 6 yıl sonra halen akıcı olması çok önemli. Oyun vs ayda yılda bir oynarım yani öncelik değil. Ne önerirsiniz bu bütçe aralığında?

Bütçem 40-45k arası ama zorlarsam 50k olabilir. Kamerası ve arayüzün belli süre sonra halen akıcı devam etmesi çok önemli. Şu ana kadar kullandığım 2 Android telefonda da 2 yılın sonunda yavaşlık sorunundan muzdaribim. Bu yüzden 5 6 yıl sonra halen akıcı olması çok önemli. Oyun vs ayda yılda bir oynarım yani öncelik değil. Ne önerirsiniz bu bütçe aralığında?
IP 15

S25 bataryası daha uzun olsun dersen s25+

İphone da kafamı tek kurcalayan ekranı. S25 ve s25+ düşünüyodum ama S25 + olanı 50k üzerine çıkmış. Sizce ekran kalitesi bakımından s25 ve s25+ ile kıyaslarsak hangisi daha zevkli görüntü veriyor
S25 bataryası daha uzun olsun dersen s25+
Ben de onları düşünüyodum ama ip 15 ve s25+ fiyatını da göz önünde bulundurunca ip16 kafamı kurcalıyor

İphone da kafamı tek kurcalayan ekranı. S25 ve s25+ düşünüyodum ama S25 + olanı 50k üzerine çıkmış. Sizce ekran kalitesi bakımından s25 ve s25+ ile kıyaslarsak hangisi daha zevkli görüntü veriyor

Ben de onları düşünüyodum ama ip 15 ve s25+ fiyatını da göz önünde bulundurunca ip16 kafamı kurcalıyor
Ben olcam s25+ alırdım ip fanları olsa ip 16 alır

Ben kendimi oyun oynayan biri olarak yorumladigimda pil ve qhd ekran işime yarıyor ondan s25+ tercih etmeyi düşünüyorum s25+ ip 15 TEn daha iyi https://www.technopat.net/sosyal/konu/s25-vs-iphone-15.3771118/

50k üstüne çıkarsam beni en az 5-6 yıl sorunsuz götürmesini beklerim. Sizce s25+ yeterli olur mı
Bence yeterli olur bende s25+ düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten s25+ karşısında kafamı ip 16 karıştırıyor. Sizce yine de s25+ mı alınmalı

Zaten s25+ karşısında kafamı ip 16 karıştırıyor. Sizce yine de s25+ mı alınmalı
Ben olsam iPhone hiç düşünmezdim

Bence yeterli olur bende s25+ düşünüyorum

Ben olsam iPhone hiç düşünmezdim
Teşekkürler ya s25 ya da s25+ seçeneklerinde karar kıldım

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-s25-12-256-gb-akilli-telefon-buz-mavisi.html 48k bu fiyata en kral modellerden biri sakın iphone almak gibi bir hata yapmayın popüler kültür köleliği

Teşekkürler ya s25 ya da s25+ seçeneklerinde karar kıldım
ultranın çok büyük bi artısı yok eğer profosyenel görüntü çekmeyecekseniz düz 25 de yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,675
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri