40-45K TL Telefon Önerisi

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
2,713
Bütçem 40-45k arası ama zorlarsam 50k olabilir. Kamerası ve arayüzün belli süre sonra halen akıcı devam etmesi çok önemli. Şu ana kadar kullandığım 2 Android telefonda da 2 yılın sonunda yavaşlık sorunundan muzdaribim. Bu yüzden 5 6 yıl sonra halen akıcı olması çok önemli. Oyun vs ayda yılda bir oynarım yani öncelik değil. Ne önerirsiniz bu bütçe aralığında?

Bütçem 40-45k arası ama zorlarsam 50k olabilir. Kamerası ve arayüzün belli süre sonra halen akıcı devam etmesi çok önemli. Şu ana kadar kullandığım 2 Android telefonda da 2 yılın sonunda yavaşlık sorunundan muzdaribim. Bu yüzden 5 6 yıl sonra halen akıcı olması çok önemli. Oyun vs ayda yılda bir oynarım yani öncelik değil. Ne önerirsiniz bu bütçe aralığında?
IP 15

S25 bataryası daha uzun olsun dersen s25+

İphone da kafamı tek kurcalayan ekranı. S25 ve s25+ düşünüyodum ama S25 + olanı 50k üzerine çıkmış. Sizce ekran kalitesi bakımından s25 ve s25+ ile kıyaslarsak hangisi daha zevkli görüntü veriyor
S25 bataryası daha uzun olsun dersen s25+
Ben de onları düşünüyodum ama ip 15 ve s25+ fiyatını da göz önünde bulundurunca ip16 kafamı kurcalıyor

İphone da kafamı tek kurcalayan ekranı. S25 ve s25+ düşünüyodum ama S25 + olanı 50k üzerine çıkmış. Sizce ekran kalitesi bakımından s25 ve s25+ ile kıyaslarsak hangisi daha zevkli görüntü veriyor

Ben de onları düşünüyodum ama ip 15 ve s25+ fiyatını da göz önünde bulundurunca ip16 kafamı kurcalıyor
Ben olcam s25+ alırdım ip fanları olsa ip 16 alır

Ben kendimi oyun oynayan biri olarak yorumladigimda pil ve qhd ekran işime yarıyor ondan s25+ tercih etmeyi düşünüyorum s25+ ip 15 TEn daha iyi https://www.technopat.net/sosyal/konu/s25-vs-iphone-15.3771118/

50k üstüne çıkarsam beni en az 5-6 yıl sorunsuz götürmesini beklerim. Sizce s25+ yeterli olur mı
Bence yeterli olur bende s25+ düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten s25+ karşısında kafamı ip 16 karıştırıyor. Sizce yine de s25+ mı alınmalı

Zaten s25+ karşısında kafamı ip 16 karıştırıyor. Sizce yine de s25+ mı alınmalı
Ben olsam iPhone hiç düşünmezdim

Bence yeterli olur bende s25+ düşünüyorum

Ben olsam iPhone hiç düşünmezdim
Teşekkürler ya s25 ya da s25+ seçeneklerinde karar kıldım

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-s25-12-256-gb-akilli-telefon-buz-mavisi.html 48k bu fiyata en kral modellerden biri sakın iphone almak gibi bir hata yapmayın popüler kültür köleliği

Teşekkürler ya s25 ya da s25+ seçeneklerinde karar kıldım
ultranın çok büyük bi artısı yok eğer profosyenel görüntü çekmeyecekseniz düz 25 de yeter

Geri