Çözüldü✓ GENÇLER ÇOK ACİL ÇOK ÖNEMLİ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Hunzz

80+
Reaksiyon skoru
74
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Bütçe
9000
Selamünaleyküm öncelikle
Elimde iki seçenek var
AOC 25G4SXU
AOC 25G4SRE
Bu İki model arasında az fiyat farkı var
Kafamı karıştıran şu AOC 25G4SRE bu model çok daha iyi özelliklerde gosteriliyor ama biraz daha ucuz diğer model ise bı tık daha düşük özellikler uçurum yok ama bi tık daha tuzlu yardımcı olun hangisi alınır alınmaz aciliyeti vardır

27 inç büyük geleceği için 24 istedim e haliyle ful FPS oynayıncada yüksek hz istedim hocam yoksa 1440pde olabilir aslında attığınız model hakkını verirmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.
Tabi sizin tercihiniz fakat bu bütçeye 1080p almak paranızı çöpe atmak gibi olur nede olsa e-sporcu olmadığınızı zannediyorum.

İki k istemiyorum fps oyunları ağırlıklı oynadığım için hocam
2k alınca 1080p ye fps oyunlarında çekersiniz. arkadaşın dediği gibi bu tarz orta bütçede 2k alınmassa çöpe para vermek gibi olur.

Gerçektende çok önemliymiş nedir hocam bu kadar aciliyet sakin.
Kusura bakmayın hocam kasa geldi monitör eski tip kaldı hemen taze monitör çekmek istiyorum

Yanlış monitörü paylaşmışım kusura bakma dostum bunu al
Teşekkürler hocam bakacağım buna

2k alınca 1080p ye fps oyunlarında çekersiniz. arkadaşın dediği gibi bu tarz orta bütçede 2k alınmassa çöpe para vermek gibi olur.
Hocam olay 1080 1440 değil ekran büyüklüğü 24 inç daha rahat FPS oyunları oynanır diye düşünüyorum

Kusura bakmayın hocam kasa geldi monitör eski tip kaldı hemen taze monitör çekmek istiyorum

Teşekkürler hocam bakacağım buna

Hocam olay 1080 1440 değil ekran büyüklüğü 24 inç daha rahat FPS oyunları oynanır diye düşünüyorum
24 inch esport standartı hocam. hardcore fps oyuncuysanız ben valo ve cs2 dışında başka bişi asla oynamam diyosanız 24 inch mantıklı ama 27 inch alırsanız dizi izlerken veya hikayeli oyun oynarken çok güzel olur.

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/1011868-1018068/aoc-25g4sxu_aoc-25g4sre-2 ikisi arasında neredeyse hiçbir fark yok, soldakinin Pivot dikey yatırma gibi özellikleri var 300 TL'ye değer bir fark benim gözümde. bir de sRGB değeri 1 tık da olsa daha iyi.

Ama bu bütçelerde 240Hz 2K'da var yani 240Hz çoğunlukla FPS oyunlarına yetiyor, 2K ise Hikayeli oyunlara daha çok yakışıyor onlara da yönelebilirsin. 25inç olan modeller tam ikisinin ortasında kalıyor zaten E-Spor derecesinde takılmıyorsan 240Hz 2K bak derim yine de 310Hz 1080p alırım dersen 25G4SXU iyidir daha iyisi varsa bilmiyorum @İsimbulamajim @Tayfunns öneri yapabilir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,286
Üyeler
186,866
Son üye
efesttel
Geri