Öneri Türkiyedeki tekel internet sorunu (Adil İnternet)

doğru zaten çok sıkıntılı.
kanka arada benimde sürekli internetim örn: 28 gb'ım kalmış ama bir anda net kopyuor, uygulamaya girip bakıyorum ahala 28 gb var mesela ama nedense uçak moduna alıp geri çıkartmama rğamen (şebeke sıfırlamama) rağmen hala girmiyor bişeylere deli oluyorum.

Mutlaka dillendirlim bu konuyu unutmayın 2015-2016da çok fazla dillendirildi ve kota kalktı. Onlar 2012den beri farkındaydılar ama sürekli erteliyorardı.
Şuan 500 ve 1gbs internet en az 125 yükleme hızına sahip olması lazım. Ama gelin görünki en fazla 50mbs alınıyor. Sebep?
Yeterli bant genişliği olmasına rağmen yapılmıyor.

Şuan modem bağlatı dahil 1100 tl korkunç rakamlara ulaştı. Dahada ilerleyecektir. Ben onların modemini kullnmıyorum ama parasını ödüyorum bağlantı ücreti desen BEN TTNETE NEDEN BAĞLANTI ÜCRETİ ÖDÜYORUM alt firma olsa tamam telekom istemiştir der. AMA TTNETİN KENDİSİ NEDEN İSTİYOR?

Adamlar hoşgeldin abi ttnet der demez para almaya başlıyor. Adamlara hava parası ödüyoruz.

Mutlaka dillendirlim bu konuyu unutmayın 2015-2016da çok fazla dillendirildi ve kota kalktı. Onlar 2012den beri farkındaydılar ama sürekli erteliyorardı.
Şuan 500 ve 1gbs internet en az 125 yükleme hızına sahip olması lazım. Ama gelin görünki en fazla 50mbs alınıyor. Sebep?
Yeterli bant genişliği olmasına rağmen yapılmıyor.

Şuan modem bağlatı dahil 1100 tl korkunç rakamlara ulaştı. Dahada ilerleyecektir. Ben onların modemini kullnmıyorum ama parasını ödüyorum bağlantı ücreti desen BEN TTNETE NEDEN BAĞLANTI ÜCRETİ ÖDÜYORUM alt firma olsa tamam telekom istemiştir der. AMA TTNETİN KENDİSİ NEDEN İSTİYOR?

Adamlar hoşgeldin abi ttnet der demez para almaya başlıyor. Adamlara hava parası ödüyoruz.
açıkladıkları futurestic kar rakamlarının sebebi bunlar zaten : )

Bu ülke düzelmez o yüzden fırsat bulan ülkeyi terk ediyor artık. Sizlerde bunlarla uğraşmayın bunlar ülkedeki sorunların yanında devede kulak kalan şeyler

Bu ülke düzelmez o yüzden fırsat bulan ülkeyi terk ediyor artık. Sizlerde bunlarla uğraşmayın bunlar ülkedeki sorunların yanında devede kulak kalan şeyler
uğraşmayın diyerek bir yere varamayız

Sistem belli ülkede istediğin kadar uğraş o zaman boşa zaman kaybı. Ataların boş konuşarak uğraşmamıştı onları örnek almak lazım ama nerdee o zeka bizim toplumda
burda boş konuşulmuyor zaar imza toplanıyor.
Bende sevmiyor kahve kültürü gibi boş konuşup teneke çalmaktan.
Ben gördüğüm en ufak şeyi bile insan hayatı düzelsin diye cimere şikayet etmişimdir yada twettera etiketleme yaparak.
İnsanlar kaliteli bir hayat yaşasınlar diye.

hocam 9 aydır direklerdeki 48 lik fiber kabloyla bakışıyorum siz düşünün
Yıllardır yazın direklerle bakışıyorum ama hiçbir zaman gelmedi ( kablo kopmuş bir kısımdaki defalarca bildirmemize rağmen yapmadılar) ve daha bu sene mobil internet çekmeye başladı -Türkcell sonunda baz istasyonu kurdu diğerleri hala sorun yok diyor -

Yıllardır yazın direklerle bakışıyorum ama hiçbir zaman gelmedi ( kablo kopmuş bir kısımdaki defalarca bildirmemize rağmen yapmadılar) ve daha bu sene mobil internet çekmeye başladı -Türkcell sonunda baz istasyonu kurdu diğerleri hala sorun yok diyor -
Alt yapımda arızalı hocam valla ona da bakmıyorlar muhtar müdürle konuştu adam bakarız deyip geçmiş.

Normalde böyle konular açmam ama Türkiyedeki internet hizmeti çok tekel çok saçma uygulamalar var.
Cevap verdiğim konulardaki insanlar haklı olarak modem alıp kullanmak istiyorum dediğinde yapamazsın diyorum kira ödemek zorundasın diyorum ne kadar saçma bir şey diyor.
Bunun farkındalığı ülkemizde çok az 1-2 dakikanızı ayırıp imza atarsanız belki faydası dokunur.
Böyle kampanya da parası çalınan dolandırılan çok oluyordu yine farklı bir numara deniyor

Farkındalık lazımdı bu konuda. Önemli gelişme. Sonuna kadar destek verelim. Belki bir yere varır. Up up up!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,970
Üyeler
184,088
Son üye
zekyy
Geri