Yardım İkinci El YD mi Sıfır YD mi?

legolover

80+
Reaksiyon skoru
84
Dostlar bu yaz s24u aldım sıfır. Memnunum telefondan. Mecbur seneye Eylül ikinci bir telefona ihtiyacım olacak. Yine samsung U Serisi düşünüyorum. Benim sorum
S24u imei kapanan telefonlar ucuzlamış durumda. Onlardan şimdi alıp kenara mı koyayım?
Yoksa seneye ağustos da dip yapıyor dolar bazında fiyatlar. Sıfır bir s25u mu alayım?
S26u da ekstra bir değişiklik olmaz ise bir nesil geriden takip etmek daha mantıklı geldi bana.

Onun yerine mi 15 felan kaydı olan cihaz almak en mantıklısı güç desen zaten iyi her yönden güçlü

Onun yerine mi 15 felan kaydı olan cihaz almak en mantıklısı güç desen zaten iyi her yönden güçlü
Yok ya Samsung güzel hocam. Xioami de kullandım yazılım farkı var. Samsungun görüntüsü de güzel hocam. Para birikleyip tek telefonda alabilirdim kayıtlı ama iki telefon daha geç eskir gibime geldi öyle bir halt yedim. Doğru mu yaptım yanlış mı bilemedim.

Bence mantıklı kral. Ama aynı telefondansa farklı bi telefon daha mantıklı olur. S25u dan düşme bence. Bende istiyorum ama 26 yı beklicem heralde acelem yok

S26u da radikal değişiklik olursa ondan yapıştıracağım hocam
ben sanmıyorum maalesef. teknoloji baya durakladı çip değişip sürüyolar piyasaya. ama en azından bu seride adam akıllı bi kamera güncellemesi şart bence. en baba yapacakları o olur gibi.

Geri