❌İndirim Bitti! Casper Excalibur G911.1180-EX80R-C i7-11800H 64 GB 2 TB SSD 16 GB RTX3080 16 laptop 34000 TL

Arkadaslar ürün yanlis geldi. Fatura kesilen ürün geldi.
Ne yapacaksınız bence sipariş kaydı var ise thh ile arayın hakkınızı sonuçta ne sipariş ettiğiniz belli değil mi. hata onların size stok ile alakalı bir şey de dememişler.Farklı bir ürün göndermişler ya muadil gönderin deyin yada mahkemeye başvurun tabi uğraşmak isterseniz.

Mail atmami istedi n
Ne yapacaksınız bence sipariş kaydı var ise thh ile arayın hakkınızı sonuçta ne sipariş ettiğiniz belli değil mi. hata onların size stok ile alakalı bir şey de dememişler.Farklı bir ürün göndermişler ya muadil gönderin deyin yada mahkemeye başvurun tabi uğraşmak isterseniz.
Mail attim n11 e bakalim ne dicekler

Arkadaslar ürün yanlis geldi. Fatura kesilen ürün geldi.
Yanlış fiyat olsa bunu demezdim de farklı ürün gönderip bunu itelemeye çalışmaları düpedüz saçmalık. Verin tüketici hakem heyetine biraz da onlar uğraşsınlar.

Media markt kadar ahlaksız bir firma tanımadım ben teknoloji şirletlerinde. Tabi teknosa ve vatan da yarışır onlarla. Biri insan çok sınırlı sayıda alışveriş yapmasına rağmen üç firmanın tamamıyla da sorun yaşayabilir mi ya? Evet yaşadım ve akla hayale gelmeyecek saçmalıklar. Hiç şaşırmıyorum farklı ürün göndermelerine. Şundan emin ol arkadaşım, senin n11 üzerinden iade kaydı açıp ürünü geri gönderip ne olacağını beklemekten başka hiç bir çaren yok. Çağrı merkezinden hiç ama hiç bir şekilde cevap alamazsın media markttan. Mağazaya zaten boşuna gidersin gitsen de. İstersen şikayetvara yaz, geri dönüş bile yapmıyorlar.

Ben olsam paketi açacaksam kesinlikle video kaydı alarak açardım... Geçmiş olsun. MediaMarkt'ın da üstünü çizdik böylece.

Ben olsam paketi açacaksam kesinlikle video kaydı alarak açardım... Geçmiş olsun. MediaMarkt'ın da üstünü çizdik böylece.
Hocam sorun yok faturadaki ürün de gelen ürün aldığım tutar belli. N11 siparis kodu da faturada var. O yüzden sorun olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O değil de bi tek benim mi kargom geldi nerde bu diğer arkadaşlar 😁

Mail yoluyla durumu çözmeye çalışın ve maillerin ekran görüntüsünü çıktı alıp THH dilekçesine eklemek için hazırda tutun. Sipariş ettiğiniz ürünü yada donanımsal olarak muadilini almak istediğinizi, para iadesi istemediğinizi mutlaka belirtin.

Teknosa 13630h işlemci diye fatura kesmişti. Öyle işlemci yok. Bu başka seviye tabi

Hocam sorun yok faturadaki ürün de gelen ürün aldığım tutar belli. N11 siparis kodu da faturada var. O yüzden sorun olmaz.

O değil de bi tek benim mi kargom geldi nerde bu diğer arkadaşlar 😁
Hocam ben kargoyu teslim almadan geri gönderdim. Güvenlik bandı açık ürün gönderebilirler sonra iade edince de siz açmışsınız diyerek kabul etmeyebilirler. Riske atmak istemedim.

Aynen bilginin kaynağı da flashtv galiba, laptoplarda 16 gb vram olamaz artık nerenden attıysan
Bu yorumu gerçekten paylaşmış olduğunuza inanamıyorum. Casper haterlığı aşılmış. 🥳🤌

Girermi stoga pişmanım alsaydim keşke 5060 tan iyi olm yemişim eski nesil eski işlemciyi gidip 5070 slayer alasim var normalde 8gb VRAM canı sıkıyor bu 16 GB VRAM üstü yok
Senin Casper alma konusunda ne işin var özür de dilemiştim sana demek kuyruk acısı buradan geliyor.

Bu yorumu gerçekten paylaşmış olduğunuza inanamıyorum. Casper haterlığı aşılmış. 🥳🤌

Senin Casper alma konusunda ne işin var özür de dilemiştim sana demek kuyruk acısı buradan geliyor.
ilk mesajimi okumadin galiba dostum

elinizde yanar 2 güne normalde casperlar fakat g900 g920 g911 kasalari iyi sikintisiz urun ilk defa
.

tongfang kasa

ilk mesajimi okumadin galiba dostum

elinizde yanar 2 güne normalde casperlar fakat g900 g920 g911 kasalari iyi sikintisiz urun ilk defa
Süreyya hanımın muhteşem değişimi o zaman.
Girermi stoga pişmanım alsaydim keşke 5060 tan iyi olm yemişim eski nesil eski işlemciyi gidip 5070 slayer alasim var normalde 8gb VRAM canı sıkıyor bu 16 GB VRAM üstü yok

images (2).webp

İsmin ayrı troll sen ayrı nedesem bilemedim en azından dostuz bu da bir şey. Ama kuyruk acısı buradan bence.

Son düzenleme:
Yanlış Bilgilendirme
Süreyya hanımın muhteşem değişimi o zaman.

Alıntıyı görüntüle
İsmin ayrı troll sen ayrı nedesem bilemedim en azından dostuz bu da bir şey. Ama kuyruk acısı buradan bence.
G900kasalarla g870 karşılaştırma dostum aslında model numrasadinda önemi yok .d tek kasa farkı clevo tongfang yani clevo kasalı excalibir alınmaz fakat erazer alınabilir en azından malzemeden kismiylr örnek tabii bu ama tongfang vs clevo yaparsak direk tongfang demen lazım kuyruk acısı güzelmiş .d

Geri