dairesel hareketle hafif eğik şekilde yukarı aşağı fırçalanması gerekiyor, evet. ve bunu yapmak biraz zor olabiliyor, o yüzden bu cihazlar iyi, sadece hafif eğik bir şekilde yukarı aşağı yapmanız yeterli.farkı var arkadaşlar diş doktorumun dediğine göre önemli olan detay dişleri dikey fırçalamakmış öyle sağ sol yapınca pek bir işe yaramıyormuş bu fırçaların macundan daha etkili olduğunu söylemişti
Hesabım yeni hiç almamıştım kupon neden kullanılmıyorMobilde yeni hesap açıp APP150 kodu kullanırsanız 850₺. Piyasada 1200₺ üzerine satılıyor
memnunum vallaPerformansı nasıl kullananlar bilgilendirebilir mi
Şarjı ne kadar gidiyoBen 2 yıldır kullanıyorum tavsiye ederim, FP modeli bu. içinde saklama kabı yok. şarj standı ve fırça çıkıyor sadece. Şarjlı fırçalara alışınca normal fırçaların gerçekten dişini temizlemediğini fark ediyorsun
kutuda 10 gün yazıyor ben topu topu 3 saat kullandım tabi aradan 2 ay falan geçmişti toplam 2-3 saat kullanımda şarj bitmişti + mobil uygulamaya bağlayamıyordum garantiye götüreceğimde üşendim kaç zamandır yakın zamanada götüreceğim ama okullar açılıyor artık haftasonu açıksa eğer o zaman giderimŞarjı ne kadar gidiyo
Onu denemedim sürekli şarja takılı kullanıyorum ben ama gücünün azaldığını hissediyorsun şarj etmeden 2-3 defa kullanınca ki ben 5-6 dk diş fırçalıyorum neredeyseŞarjı ne kadar gidiyo
kutuda 10 gün yazıyor ben topu topu 3 saat kullandım tabi aradan 2 ay falan geçmişti toplam 2-3 saat kullanımda şarj bitmişti + mobil uygulamaya bağlayamıyordum garantiye götüreceğimde üşendim kaç zamandır yakın zamanada götüreceğim ama okullar açılıyor artık haftasonu açıksa eğer o zaman giderim
Peki normal fırçaya göre kullanım kolaylığı nasıl. Bi zahmeti var mı. 3dk lık işi 10dk ya mı çıkarıyoOnu denemedim sürekli şarja takılı kullanıyorum ben ama gücünün azaldığını hissediyorsun şarj etmeden 2-3 defa kullanınca ki ben 5-6 dk diş fırçalıyorum neredeyse
hayır hocam tam tersine daha rahat ben hiç diş fırçalama alışkanlığım olmadı dişlerim berbat durumda diyebilirim temizlediğimde çok güzel his bırakıyor temiz olduğunu hissediyorsunuzPeki normal fırçaya göre kullanım kolaylığı nasıl. Bi zahmeti var mı. 3dk lık işi 10dk ya mı çıkarıyo
Peki bakımı temizliği vs nasıl. Ben yurtta kullanıcam bi tane de yanına kab alıp. İki haftada bi eve döner şarj ederim diyom. Şarjı iyi gitsin bi zahmeti olmasın yeter benim içinhayır hocam tam tersine daha rahat ben hiç diş fırçalama alışkanlığım olmadı dişlerim berbat durumda diyebilirim temizlediğimde çok güzel his bırakıyor temiz olduğunu hissediyorsunuz