40k sistem veya parça önerisi

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
689
Bütçe
45000
Arkadaşlar taksitle olacak şekilde 40 veya 45k max bütçe ile ddr5 sistem arıyoruz en mantıklı f/p dediğiniz bir sistem var mı acaba? Veyahut parça parça da o fiyat bandında neler önerebilirsiniz 7500f tabanlı

7500f
kioxia exceria g3 1tb
patriot viper 6000 mhz cl30 2x16 gb ram
5060 ti 16gb,7800 xt, 9060 xt 16gb (2.el düşünüyorsanız işler değişebilir)
b650m r
phantom spirit
kasa ve psuyu baskası önerse daha iyi olur çok hakim değilim

7500f
kioxia exceria g3 1tb
patriot viper 6000 mhz cl30 2x16 gb ram
5060 ti 16gb,7800 xt, 9060 xt 16gb (2.el düşünüyorsanız işler değişebilir)
b650m r
phantom spirit
kasa ve psuyu baskası önerse daha iyi olur çok hakim değilim
2.el alamıyoruz maalesef taksitten ötürü

şu ramler ile anakartı gördüm mü sistemi alasım gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman üstad önerdiğim kartları tercih edebilirsin
phantom sprit 2k fiyat diyor çok geldi bana başka önerin var mı ?

şu ramler ile anakartı gördüm mü sistemi alasım gelmiyor

phantom sprit 2k fiyat diyor çok geldi bana başka önerin var mı ?
assasin spirit veya peerless assasin olabilir, insanlar pek önermiyor ama segotepin soğutucularına bakabilirsiniz

assasin spirit olabilir, insanlar pek önermiyor ama segotepin soğutucularına bakabilirsiniz
şimdi bakıyorum böyle soğutucu ve kasa hariç 35k oldu bile kasa +soğutucu ile 40k larıgeçiyor hazır sistemler de aynı eskiden birisinden birisi daha mantıklı gelirdi şimdi hiç farketmiyor

şimdi bakıyorum böyle soğutucu ve kasa hariç 35k oldu bile kasa +soğutucu ile 40k larıgeçiyor hazır sistemler de aynı eskiden birisinden birisi daha mantıklı gelirdi şimdi hiç farketmiyor
indirimden parça toplanmadığı sürece benim gözümde hazır sistem daha mantıklı, isterseniz birkaç tane sistem bakıp atarım bu fiyat bandına

indirimden parça toplanmadığı sürece benim gözümde hazır sistem daha mantıklı, isterseniz birkaç tane sistem bakıp atarım bu fiyat bandına
Aynen öyle. Ancak benim gibi satın alma işlemini iki aya yayıp gün gün ne indirime girmiş diye bakarsanız toplama uyguna gelebilir. Benim bunu tercih etme sebebim hazır sistemlerde cpu+gpu kombinasyonu iyi olsa da diğer parçalardan en az iki tanesi çok tırt oluyor.

Aynen öyle. Ancak benim gibi satın alma işlemini iki aya yayıp gün gün ne indirime girmiş diye bakarsanız toplama uyguna gelebilir. Benim bunu tercih etme sebebim hazır sistemlerde cpu+gpu kombinasyonu iyi olsa da diğer parçalardan en az iki tanesi çok tırt oluyor.
ben kendim topladığımda 1 1.5ayda toplamıştım arkadaşa diziyoruz ve kur yükselir diye biran önce alsam diyor

üstad çok iyi değil ya fiyat performans olarak gaming gecesinde hemen hemen aynısı 39k ya falan geliyor
bir gaming gecesi daha beklesek mi acaba ?

Geri