Vatan kutusu açılmamış ekran kartını iade almıyor

Hocam beni yanlış anlamayın ama 4 Eylül de alıp 7 Eylül de ya ben ödeyemem demeniz mantıklı gelmiyor, mağaza satın alımlarında iade söz konusu değildir (mağaza açıkça bunu vadetmediği sürece). İnisiyatif alabilecekleri de bir meblağ değil, orda ki bir çalışanın bir aylık maaşından fazla bir meblağ da inisiyatif alması çok saçma olurdu, thh kazanacağınıza da ihtimal vermiyorum. Güncel Ticaret Bakanlığı bilgilendirmesi de şu şekilde:
Hocam şöyle ben aldım kartı ama kullanmaktan vazgeçtim benim başka borçlarımın da olduğu için onları ödiyim dedim bunu da iade ederim dedim şimdi de iade edemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade edeceksen neden alıyorsun?
Fiyatlar daha da yükselmeden alıyım dedim ama keşke almasaymışım böyle uğraşmayacaktım bu kadar.

Hocam şöyle ben aldım kartı ama kullanmaktan vazgeçtim benim başka borçlarımın da olduğu için onları ödiyim dedim bunu da iade ederim dedim şimdi de iade edemiyorum.

Fiyatlar daha da yükselmeden alıyım dedim ama keşke almasaymışım böyle uğraşmayacaktım bu kadar.
Aldığınız mağaza hariç inisiyatif alacak mağaza bulamazsınız stok çıkışı o mağazadan olduğu için, mesai değiştiği zaman başka müşteri temsilcisi geliyor birde onla deneyin şansınızı thh falan haklı bulmaz sizi hocam kanun açık. Veya satabilirsiniz biraz zararla geçmiş olsun.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Aldığınız mağaza hariç inisiyatif alacak mağaza bulamazsınız stok çıkışı o mağazadan olduğu için, mesai değiştiği zaman başka müşteri temsilcisi geliyor birde onla deneyin şansınızı thh falan haklı bulmaz sizi hocam kanun açık. Veya satabilirsiniz biraz zararla geçmiş olsun.
Teşekkür ederim hocam. Aldığım mağazada diyor mouse olsa alırım ikisi de aynı şey kutu açık değil sonuçta.

alma iade edeceksen ben niye başkasının ellediği ürünü sıfır alayım
1.kutusu açılmamış her ürün sıfırdır. 2.kutuyu açmadım yani ellemedim kutuyu ellemekten söz ediyorsanız vatan çalışanları bile elliyor depodan getirirken, raflara koyarken vs yani ellemelik bir durum yok.

Fatura kesilmiş ve işlenmiş. Çocuk oyuncağı mı bu.
Haklısınız önceden almayacaktım.

Arkadaşlar ilana koydum almak isteyenler bana ulaşabilirse çok mutlu olurum. https://shbd.io/s/VBsGiXjy
Hocam kusura bakmayın ama 5080 e 87 peşin verebilecek ülkede neredeyse kimse yok. 5080i indirimli 49 a alabilen bir ülke için aynı kartı en iyi sogutma,görsellik diye 85 e alan çok az kişi vardır. Bu fiyata satmanız gerçekten çok zor.

Hocam kusura bakmayın ama 5080 e 87 peşin verebilecek ülkede neredeyse kimse yok. 5080i indirimli 49 a alabilen bir ülke için aynı kartı en iyi sogutma,görsellik diye 85 e alan çok az kişi vardır. Bu fiyata satmanız gerçekten çok zor.
Belki bir umuttur diyorum belki verebilecek birisi çıkar :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,511
Üyeler
184,176
Son üye
Joyce
Geri