25-30 a pc yok eger pc ye geçeceksen 50-60 çıkman lazım ki geçtigine aldıgına deysinSizce mantıklı olur mu? Bir yanım istiyor diğer yanım suspus. 25 30k bandında.
Bende bir anlık boşlukla sattım 1 aydır toplamaya çalışıyorum suanlık pişman değilimSizce mantıklı olur mu? Bir yanım istiyor diğer yanım suspus. 25 30k bandında.
Valla düşünüyorum ya kenarda yatıyor öyle.Mantıklı tabii ki pc her zaman öndedir konsol ancak 2. Cihaz olur
Gerekirse çıkarım aorun değil orası25-30 a pc yok eger pc ye geçeceksen 50-60 çıkman lazım ki geçtigine aldıgına deysin
Valla satacağıö gibi duruyor, tek tek kurabilirimBende bir anlık boşlukla sattım 1 aydır toplamaya çalışıyorum suanlık pişman değilim
50k nın üstüne çıkacaksan bile geçilmez gta6 çıkacak ps5 e ve xbox a özel gta6 oynadıktan sonra geç gta6 ile beraber satarsın şunun şurasında 2026 marta ne kaldıValla düşünüyorum ya kenarda yatıyor öyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gerekirse çıkarım aorun değil orası
Valla satacağıö gibi duruyor, tek tek kurabilirim
Evet o sırada da biraz para birikimim olur50k nın üstüne çıkacaksan bile geçilmez gta6 çıkacak ps5 e ve xbox a özel gta6 oynadıktan sonra geç gta6 ile beraber satarsın şunun şurasında 2026 marta ne kaldı
allaha şükürler olsun 2 sinede sahibim ama pc her türlü konsoldan önde ama ps5 aşırı rahatSizce mantıklı olur mu? Bir yanım istiyor diğer yanım suspus. 25 30k bandında.
gta 6 çıksın oyna öyle sat zaten millet o sıra konsol arayacak hem satışın kolay olur hemde paran birikirEvet o sırada da biraz para birikimim olur
ha dersen söyle yaparım pc yi çekersin 60 a sonra para biriktirir bir xbox series s alıp oyunun hikayesini bitirip cihaz + oyunla satarım dersen orasıda mantıklı ama aileniz ile yaşıyoranız zor ama para kendiniz kazanıyorsanız kolay olurEvet o sırada da biraz para birikimim olur
Ben ilana koydum sonraki gün satıldıValla düşünüyorum ya kenarda yatıyor öyle.
Gerekirse çıkarım aorun değil orası
Valla satacağıö gibi duruyor, tek tek kurabilirim