Pubg mobile Fps Drop !

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba ara sıra arkadaşlarla bu oyunu oynuyorum telefon ısındığı için bilgisayar üzerinden oynamak istiyorum ama aşırı drop yiyor ayarlar akıcı görüntü kalitesi gameloop da hd 1080p 60 fps ama birden 40 a iniyor 30 a iniyor drop yiyor bilgisayar çözümünü bilen varmıdır neden kaynaklı bu sorun?

Merhaba ara sıra arkadaşlarla bu oyunu oynuyorum telefon ısındığı için bilgisayar üzerinden oynamak istiyorum ama aşırı drop yiyor ayarlar akıcı görüntü kalitesi gameloop da hd 1080p 60 fps ama birden 40 a iniyor 30 a iniyor drop yiyor bilgisayar çözümünü bilen varmıdır neden kaynaklı bu sorun?
sistemin ne?

pubg MOBİLE adı üstünde mobile bir oyun opt. çöp onun yerine gidin lıte yada steam oynayın

sistem link atsana?

PUBG MOBİLE adı üstünde mobile bir oyun opt. çöp onun yerine gidin lıte yada steam oynayın
Arkadaşlarımla oynuyorum onlar telefondan oynuyor yayıncılar nasıl oynuyorlar takılmadan donmadan garibime gitti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistem link atsana?
Linki yok tek tek topladım ben 1660s 1600 af ramleri de ayrı ayrı gaming gecesinden aldım.

Arkadaşlarımla oynuyorum onlar telefondan oynuyor yayıncılar nasıl oynuyorlar takılmadan donmadan garibime gitti.

Linki yok tek tek topladım ben 1660s 1600 af ramleri de ayrı ayrı gaming gecesinden aldım.
pubg mobile de fps drop normal reis. git steam felan oyna mobile değil :) işte o zaman sorunu cozulur :)

PUBG mobile de fps drop normal reis. git steam felan oyna mobile değil :) işte o zaman sorunu cozulur :)
Steam de oynuyorum diyorum ki dostum arkadaşımla oynuyorum o telefondan oynuyor ve herkes benim gibi drop yiyorsa bu oyunu neden oynuyorlar ve youtubeda takip ettiğim insanlar drop yemiyorlar sorunum buydu çözülmüyorsa yapacak bir şey yok.

Neyi tartışıyorsunuz?
Tartışılacak bir şey yok soru sordum yok mobile oyunmuş steam pubg oyna gibi gereksiz konusuyorlar ben bilmiyormuyum sanki mobile oyun oldugunu oynayan nasıl oynuyor kaldıki leptobumda gram takılma yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,926
Üyeler
187,906
Son üye
muhammedd1455
Geri