Cs 2 Hile sorunu yeni başladım

Seyfo02

80+
Reaksiyon skoru
3
Babalar yeni sistem dizdim cs 2 geçtim oyunda yeniyim 100 saatim tek var 1.6 dan geldim ama çok fazla hile var oynanmıyor neredeyse hilesiz nasıl oynarız Premierde hile çok diyorlar faceit nasıl bilmiyorum işleyişi nasıl yeni biri için zor olur mu

Rankın yükseldikçe hileler biraz azalıyor.Hilesiz girmenin tek yolu Faceit.Launcherini indiriyorsun kuruyorsun sana anti-cheat uygulaması yükletiyor.Oyun bulunca ip veriyor o servere bağlanıyorsun gayet basit.Onda da ranklar var yani ekstra bir zorluk yaşamazsın.

Rankın yükseldikçe hileler biraz azalıyor.Hilesiz girmenin tek yolu Faceit.Launcherini indiriyorsun kuruyorsun sana anti-cheat uygulaması yükletiyor.Oyun bulunca ip veriyor o servere bağlanıyorsun gayet basit.Onda da ranklar var yani ekstra bir zorluk yaşamazsın.
aynen. faceit oyna direkt veya topluluk sunucularına gir paralı şeyi de alabilirsin hileler minimuma iner

Hocam faceit ücretsiz değil mi teşekkürler yorumlarınız için

Babalar yeni sistem dizdim cs 2 geçtim oyunda yeniyim 100 saatim tek var 1.6 dan geldim ama çok fazla hile var oynanmıyor neredeyse hilesiz nasıl oynarız Premierde hile çok diyorlar faceit nasıl bilmiyorum işleyişi nasıl yeni biri için zor olur mu
faceit sitesine gir hesabını oluştur kimliğin ile onaylama yap hileler az gelir + Türk grupları var Tlc grubuna katılıp ortam yapabilirsin 1-10 arası seviye var sesli konuşmayı genellikle ts3 üzerinden yapıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam faceit ücretsiz değil mi teşekkürler yorumlarınız için
premium özelliği var gereksiz zaten görevler falan oluyo oyun içi skin veriyor onları yapmakla uğraşıyorsun 7/24 faceit oynarim diyorsan alabilirsin

Hileler var evet ama sen de başındasın daha oyunun. Herkesin hile gibi gelmesi normal. Ayrıca smurfler de kol geziyor bulunduğun eloda. Faceitte hile yok denecek kadar az evet.

Yok hocam gerçek hileler anlaşılıyor yani faceit hesabımı açtın indiriyorum sıradaki adımlar nedir ve nasıl kullanılır acaba çok teşekkür ederim cevaplarınızı için

Yok hocam gerçek hileler anlaşılıyor yani faceit hesabımı açtın indiriyorum sıradaki adımlar nedir ve nasıl kullanılır acaba çok teşekkür ederim cevaplarınızı için
faceit uygulamasını silebilirsin indireceğin Faceit AC anti cheat yazılımı AC uygulamasını açıp faceit chrome üzerinden girebilirsin

Hocam kurdum artık indirdim şimdi burda maç aradıktan sonra ne oluyor acaba nasıl eşleceğiz çok sağolun bu arada

Hocam kurdum artık indirdim şimdi burda maç aradıktan sonra ne oluyor acaba nasıl eşleceğiz çok sağolun bu arada
oyun içi rankından farklı kendi rankları var level deniyor. ac açtıktan sonra oyuna giriyorsun daha sonra maç aratıyorsun faceit üzerinden maç bulunca da ip kopyalayıp oyun içine yapıştırıp bağlanıyorsun. normal premierle aynı mantıkta maçlar oluyor sadece beraberlik yok bir takım kazanana kadar uzuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maç aratmadan önce de istediğin mapleri sana yakın sunucuları seçebiliyorsun ben genelde nuke ve train oynamıyorum mesela o mapleri seçmedim seni de o haritayı seçmeyen insanlarla eşleştiriyor harita banlıyorsun server banlıyorsun sona kalan seçeneği oynuyorsun

İp adresini nereye yapıştırıyoruz reis konsola mı

Hocam kimlik doğrulamadan olmuyor mu bu benim kimlikte foto yokta reşit değilim

Geri