Babalar yeni sistem dizdim cs 2 geçtim oyunda yeniyim 100 saatim tek var 1.6 dan geldim ama çok fazla hile var oynanmıyor neredeyse hilesiz nasıl oynarız Premierde hile çok diyorlar faceit nasıl bilmiyorum işleyişi nasıl yeni biri için zor olur mu
aynen. faceit oyna direkt veya topluluk sunucularına gir paralı şeyi de alabilirsin hileler minimuma inerRankın yükseldikçe hileler biraz azalıyor.Hilesiz girmenin tek yolu Faceit.Launcherini indiriyorsun kuruyorsun sana anti-cheat uygulaması yükletiyor.Oyun bulunca ip veriyor o servere bağlanıyorsun gayet basit.Onda da ranklar var yani ekstra bir zorluk yaşamazsın.
faceit sitesine gir hesabını oluştur kimliğin ile onaylama yap hileler az gelir + Türk grupları var Tlc grubuna katılıp ortam yapabilirsin 1-10 arası seviye var sesli konuşmayı genellikle ts3 üzerinden yapıyorlarBabalar yeni sistem dizdim cs 2 geçtim oyunda yeniyim 100 saatim tek var 1.6 dan geldim ama çok fazla hile var oynanmıyor neredeyse hilesiz nasıl oynarız Premierde hile çok diyorlar faceit nasıl bilmiyorum işleyişi nasıl yeni biri için zor olur mu
premium özelliği var gereksiz zaten görevler falan oluyo oyun içi skin veriyor onları yapmakla uğraşıyorsun 7/24 faceit oynarim diyorsan alabilirsinHocam faceit ücretsiz değil mi teşekkürler yorumlarınız için
Hileler var evet ama sen de başındasın daha oyunun. Herkesin hile gibi gelmesi normal. Ayrıca smurfler de kol geziyor bulunduğun eloda. Faceitte hile yok denecek kadar az evet.Babalar yeni sistem dizdim cs 2 geçtim oyunda yeniyim 100 saatim tek var 1.6 dan geldim ama çok fazla hile var oynanmıyor neredeyse hilesiz nasıl oynarız Premierde hile çok diyorlar faceit nasıl bilmiyorum işleyişi nasıl yeni biri için zor olur mu
faceit uygulamasını silebilirsin indireceğin Faceit AC anti cheat yazılımı AC uygulamasını açıp faceit chrome üzerinden girebilirsinYok hocam gerçek hileler anlaşılıyor yani faceit hesabımı açtın indiriyorum sıradaki adımlar nedir ve nasıl kullanılır acaba çok teşekkür ederim cevaplarınızı için
oyun içi rankından farklı kendi rankları var level deniyor. ac açtıktan sonra oyuna giriyorsun daha sonra maç aratıyorsun faceit üzerinden maç bulunca da ip kopyalayıp oyun içine yapıştırıp bağlanıyorsun. normal premierle aynı mantıkta maçlar oluyor sadece beraberlik yok bir takım kazanana kadar uzuyorHocam kurdum artık indirdim şimdi burda maç aradıktan sonra ne oluyor acaba nasıl eşleceğiz çok sağolun bu arada
Faceit için kimlik gerekmiyor muhtemelen yanlış yerdesinizdir https://www.faceit.com/tr#!Hocam kimlik doğrulamadan olmuyor mu bu benim kimlikte foto yokta reşit değilim