Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,516
Beyler KZ Castor Pro düz mü alınmalı KZ Castor Bass Improved olan mı? Evde edc pro var, libra x de yolda
Hocam günlük kullanım için hangisini önerirsin?Beyler KZ Castor Pro düz mü alınmalı KZ Castor Bass Improved olan mı? Evde edc pro var, libra x de yolda
Bilmiyorum mi öğrenmeye çalışıyorumHocam günlük kullanım için hangisini önerirsin?
Gündelik laptopta kullanıcam Valo cs ve hikayeli oyunlar oynuyorum müzikte dinliyorum.
teşekkür ederimBilmiyorum mi öğrenmeye çalışıyorum
Castor bass aldım ama oyunlarda nasıl bilmem gelirse deneyeceğim. EDC pro nasıl oyunda müzikte?Beyler KZ Castor Pro düz mü alınmalı KZ Castor Bass Improved olan mı? Evde edc pro var, libra x de yolda
bende baktım şimdi ugreen mantıklı gibi 3 metre alasım geldiBu 2 marka arasında hangisi daha iyi bilen var mı ? Cat8 15-20 mt kablo alayım diyorum. UGREEN - VENTİON
Ugreen daha iyi ztnbunu alsam telefon ekranını gecikmesiz bilgisayara yansıtır mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende baktım şimdi ugreen mantıklı gibi 3 metre alasım geldi
Kaça geldiKz castor bugün ulaştı elime siyah olan improved bass versiyon beğendim kulaklığı ekolayzırı falanda iyi farkı hissettiriyor yani kulaklığı n malzeme yapısıda kaliteli ağırlığını belli eden bir dış metal kasası var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam çok profesyonel kullanan biri değilim açıkçası ama gayet hem oyun hem müzik işimi görüyor açıkçası.Castor bass aldım ama oyunlarda nasıl bilmem gelirse deneyeceğim. EDC pro nasıl oyunda müzikte?
26 ağustoata aipariş verdim, dün vardıBeyler kaç güne elime gelir ?