Hasan Akçay
80+
- Reaksiyon skoru
- 95
ses seviyesini yükseltiyor ama ses kalitesinde pek bir şey farketmedim benUgreen dac alan oldu mu? Ses kalitesi ve seviyesinde yeterli değişim oluyor mu?
ses seviyesini yükseltiyor ama ses kalitesinde pek bir şey farketmedim benUgreen dac alan oldu mu? Ses kalitesi ve seviyesinde yeterli değişim oluyor mu?
Universal diye biliyorum hocam problem olmazAbi sitede işe yarar bir tane şey bulamadım 3 gündürGenelde araç kategorisine bakıyorum Temudan sonra çok sıradan geldi siete.
Yorumları iyi olanı alınır. 1.3 e satılan yemek çantasını 150tl ye aldım kaliteside oldukça güzel.Bişey sorucam sırt çantası alınır mı ya indirim devam ediyor mu sırt çantalarında vardır indirim herhalde. Deri bişey alsam zaten suni deri trde en az 1500 2000tl.
Link var mı?Yorumları iyi olanı alınır. 1.3 e satılan yemek çantasını 150tl ye aldım kaliteside oldukça güzel.
Link var mı?
72ye almıştım bende bi çantayı buda iyimiş.
hangi ürün yollanıyor hocam? link var mı?yollaniyor
temu yolluyor evet.ama bu sitede içerisinde batarya olan herhangi bir ürünü yollamıyor.(Satın almaya dahi izin vermiyor)yollaniyor
yav aldim kargolandi diye zorluyor herkestemu yolluyor evet.ama bu sitede içerisinde batarya olan herhangi bir ürünü yollamıyor.(Satın almaya dahi izin vermiyor)
Ne aldın kankayav aldim kargolandi diye zorluyor herkes
yav aldim kargolandi diye zorluyor herkes
bende merak ettimNe aldın kanka