Cs2 icin kablosuz kulaklik önerisi 10k butce

tokac51

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
100
Bütçe
10500
arkadaşlar herkese iyi forumlar güncel olarak cs2 oynuyorum kullanmış olduğum kulaklık cloud2 kablosuz geçiş yapmak istiyorum bütçede sıkıntı yok 10k ya kadar çıkabilirim önerilere açığım sadece istediğim cloud2 kalitesinde olsun yeter

Son düzenleme:
cloud 2 kullanıyordum cloud 3 geçtim ama aynı ses yok tekrardan cloud 2 aldım

Corsair hs80 Max e bi bak bence

peki kulaklık hakkında bir öneride bulunabilir misin değerli kardeşim
cloud 3 kablolu kullandım 2 hissiyatını hiç alamadım ses konusunda da iyi değil bana göre sonradan araştırdım üreticisini HP olmuş direk iade ettim kablosuz versiyonunda reddit'te baya hatalar ile karşılaşan gördüm hala düzelmemiş

Corsair hs80 Max e bi bak bence
reisim onu çok önermediler tipinde benim çok hoşuma gitmedi nedense
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cloud 3 kablolu kullandım 2 hissiyatını hiç alamadım ses konusunda da iyi değil bana göre sonradan araştırdım üreticisini HP olmuş direk iade ettim kablosuz versiyonunda reddit'te baya hatalar ile karşılaşan gördüm hala düzelmemiş
cloud 3 kablosuz falan zaten şuan alınmaz gereksiz derece de pahalı anlamsız bir fiyatı var

arkadaşlar herkese iyi forumlar güncel olarak cs2 oynuyorum kullanmış olduğum kulaklık cloud2 kablosuz geçiş yapmak istiyorum bütçede sıkıntı yok 7-8k ya kadar çıkabilirim önerilere açığım sadece istediğim cloud2 kalitesinde olsun yeter
Corsair void elite bak. Yada nova 5 nova 7 de zorlanabilir.

bütçe sorunu yok dediğin için steelseries arctic nova pro wireless öneririm. bundan önce bende de cloud alpha wireless vardı hem biraz eski teknoloji hem kafada ağrı yapıyordu. bataryasını şarj etmeyi unuttuğumda da kabloyla kullanmak çok sinirimi bozuyordu. steelseries düşünmezsen bence net cloud alpha wireless almalısın batarya ömrü açısından.

kulaklığı kullanmadım o yüzden bilmiyorum ama fark olarak kablolu daha iyidir diye düşünüyorum ama kullanım rahatlığı olarak kablosuz daha rahat
usta bnun karşılaştırmasını nerede bulabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe sorunu yok dediğin için steelseries arctic nova pro wireless öneririm. bundan önce bende de cloud alpha wireless vardı hem biraz eski teknoloji hem kafada ağrı yapıyordu. bataryasını şarj etmeyi unuttuğumda da kabloyla kullanmak çok sinirimi bozuyordu. steelseries düşünmezsen bence net cloud alpha wireless almalısın batarya ömrü açısından.
steelseries ne kadar gidiyor şarjı reis

Geri