alınır mı yoksa aynı fiyata civarında alınabilecek daha iyi hızlı mouse pad var mı?Cm02ye göre bariz hızlı. Cm02 %70 control %30 speedse, cm03 %60speed %40 control falandir
Ben çok memnunum 800-900 civarında alınabilecek daha iyisi yok bence. Temizlemesi bile 3sn. Ama çok speed değil cm02den çok daha hızlı sadece.alınır mı yoksa aynı fiyata civarında alınabilecek daha iyi hızlı mouse pad var mı?
cm02nin üstünde döner yesem damlayan sos lekesini çıkarmak için napmam gerekBen çok memnunum 800-900 civarında alınabilecek daha iyisi yok bence. Temizlemesi bile 3sn. Ama çok speed değil cm02den çok daha hızlı sadece.
kral delirdinmi ne 800 900 u sheinden 285 tl ye aldim cok saglam indirim varBen çok memnunum 800-900 civarında alınabilecek daha iyisi yok bence. Temizlemesi bile 3sn. Ama çok speed değil cm02den çok daha hızlı sadece.
saolasın bir bakayımBen çok memnunum 800-900 civarında alınabilecek daha iyisi yok bence. Temizlemesi bile 3sn. Ama çok speed değil cm02den çok daha hızlı sadece.
Banyoya git ıslat duvarı şaaaap diye yapıştır köpürte köpürte yıka sonra kalorifer üstünde 3-4 saat kurut kullancm02nin üstünde döner yesem damlayan sos lekesini çıkarmak için napmam gerek
Az havalandır kokusu geçer,normal.Alıntıyı görüntüle
Tam beyaz değil grimsi geldi. Birde çok ağır kokuyor normal mi? Kayganlığı güzel ama ben daha beyaz bekliyordum.