🔥İndirim Fifine a 2 (mikrofon) vergi dahil 762 tl (shein)

Bu shein dan kol saati söyleyeyim dedim gönderilmiyor sebebi pilli ürün olduğu için mi?

Böyle bir fiyat çıktı nerede yanlış yapıyorum?
1000016768.webp

Güncelleme: sepetten ürünü silip çıktım tekrar girdim ürünü ekleyip 769 TL'ye düştü hemen aldım vergi dahil :')
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben dün teslim aldım herhangi bir ekstra vergiyle karşılaşmadım. Ürün kalitesi baya iyi.
Kaç günde geldi hocam

arkadaşlar tekrar indirimler için farklı telefondan mı yeni hesap girmeliyiz ? yoksa aynı telefondan farklı hesap olur mu ?

Üründe ses kaydettiğim zaman yoğun dip ses alıyor bir ayarı mı var ?

Denetim Masası > Ses > Kayıt > Fifine'u bul sağ tıkla özellikler de > Düzeylere gel %30 - %40 arası bir kayıtla ses kaydetmeyi dene. Dip sesin azaldığını göreceksin bir kaç denemeden sonra düzey seviyesini kendine göre ayarlasın %30-40-50 gibi. Ses kaydını temiz aldıktan sonra audacity gibi programlardan sonra ses arttırma, boost vs şeyler ekleyebilirsin. Önemli olan dip ses olmadan alınmış temiz kayıt. Sonrasını 3-5 dakikalık video'lar izleyerek halledersin. Benzer dip sesi Blue - Yeti de yapıyor ki bu mikrofondan daha üst düzey bir mikrofon olmasına rağmen. Çözümü böyle bulmuştum.

Denetim Masası > Ses > Kayıt > Fifine'u bul sağ tıkla özellikler de > Düzeylere gel %30 - %40 arası bir kayıtla ses kaydetmeyi dene. Dip sesin azaldığını göreceksin bir kaç denemeden sonra düzey seviyesini kendine göre ayarlasın %30-40-50 gibi. Ses kaydını temiz aldıktan sonra audacity gibi programlardan sonra ses arttırma, boost vs şeyler ekleyebilirsin. Önemli olan dip ses olmadan alınmış temiz kayıt. Sonrasını 3-5 dakikalık video'lar izleyerek halledersin. Benzer dip sesi Blue - Yeti de yapıyor ki bu mikrofondan daha üst düzey bir mikrofon olmasına rağmen. Çözümü böyle bulmuştum.
oyun vs konuşurken sesi yükseltme vs programı var mı bildiğin?

Şubat ayında 850 tl yerel satıcıdan comse me6p almıştım. Bu ona göre kötü galiba ama yine ihtiyaçsa alınır.
Hocam bilmediğimden soruyorum, bugüne kadar fifine mikrofon kötü olduğunu görmedim. Sizin belirtmiş olduğunuz marka da şimdi ilk defa gördüm. Nette baktım pek bilgide yok. Neye göre kıyaslama yaptınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,867
Üyeler
183,350
Son üye
wryn2
Geri