Arctic Liquid Freezer III 360 Alınır mı

Jumbum resmi tedarikçilerden hocam , güvenilirdir alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı ürünleri kendileri tedarik ediyorlar , o yüzden ithalatçı garantili olan ürünler de oluyor. Kendilerine sorarak bilgi almanız daha doğru olur.
Hocam merhaba ayni sivi sogutucu almak istiyorum ama yaninda cooler master masterbox td500 v2 kasasini almayi dusunuyorum ama icine sigip sigmiycana emin olamadim radyatorun normalden kalin oldugundan dolayi kasa boyutlarinin rakamlarindanda birsey cikartamadim forumlara bakiyorum ama cozum bulamadim sizin bir bilginiz varmidir acaba ?

Hocam merhaba ayni sivi sogutucu almak istiyorum ama yaninda cooler master masterbox td500 v2 kasasini almayi dusunuyorum ama icine sigip sigmiycana emin olamadim radyatorun normalden kalin oldugundan dolayi kasa boyutlarinin rakamlarindanda birsey cikartamadim forumlara bakiyorum ama cozum bulamadim sizin bir bilginiz varmidir acaba ?
Satıcılar birebir ölçü paylaşmadığı için ne desem boş hocam. Sorup ölçüleri öğrenmen lazım satıcıdan veya üreticiden.

Satıcılar birebir ölçü paylaşmadığı için ne desem boş hocam. Sorup ölçüleri öğrenmen lazım satıcıdan veya üreticiden.
Anladim hocam reddit te birkac konu gordum td500 v2 55mm derinlige kadar destekliyor s.sogutucu radyator fanlarla beraber 66mm yani anladigim kadariyla sigmiyor

Anladim hocam reddit te birkac konu gordum td500 v2 55mm derinlige kadar destekliyor s.sogutucu radyator fanlarla beraber 66mm yani anladigim kadariyla sigmiyor
İlla arctic almana gerek var mı ki ? Performansı muazzam tabi ama uymuyorsa yapacak bir şey yok :D Benzer fiyata gayet kaliteli soğutucular var. İşlemcin ne ?

İlla arctic almana gerek var mı ki ? Performansı muazzam tabi ama uymuyorsa yapacak bir şey yok :D Benzer fiyata gayet kaliteli soğutucular var. İşlemcin ne ?
7900x hocam valla bi arkadas onerdi diye alicaktim ama aklimda 2 tane daha var biri lian li galahad 2 lite digeri bitfeniz cube2 ama bunlardan biri veya farkli bir sogutucu onerebilirseniz müteşekkir olurum 😄

Sogutucu yerine acaba kasayi degistirsem nasil olur acaba hocam lian li V100R uygun gibi ?
Sana kalmış hocam , iki kasa da güzel. Aklında ki soğutucular işlemciyi rahat dizginler , kalite soğutucular.

Tasarım odaklı bir şey istiyorsan bu soğutucu da oldukça güzel öneririm:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,965
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri