Lian Li Strimer Wireless 16+12 2.609 TL

İlginç kontrolcü çıktığını söylemiş... iyi eğer almaya karar verirsem ilk bunu sipariş ederim böylelikle L kontrolcü alıp almamak gerektiğine karar veririm :ROFLMAO: umarım cidden çıkıyordur. Zaten kabaca 20k ödedikten sonra bana 1k daha koymaz :ROFLMAO:

Hahaha. Hocam 130k ya sistem dizdim monitör dahil. Şu kablolara vereceğim 7k çok koyuyor almıyorum ya nedense

Güzel fiyatmış, 16+8 bekliyordum ama bi aklımı kurcaladı bu da, biraz düşüneyim, 2 güne bitmezse çekebilirim.

Yanlış anlamadıysam hocam kontrolcü 24pin ile de gelmiyor, incehesapın 24P(anakart) sayfasında da görmedim bir youtuber izledim o da gelmiyor dedi. Buna göre yanlış bilgilendirme var gibi... Sadece fanlarla geliyor ama mesela benim sadece 140mm fana ihtiyacım var ve 140mm fanların paketi yok ne yazik ki, bu yüzden ayrı almak tek çarem :D Yoksa başka bir yerde 24P'nin L controller ile geldiği belirtilmiş mi? göremedim hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam
24 pin ile geliyor kontrolcü.

İlginç kontrolcü çıktığını söylemiş... iyi eğer almaya karar verirsem ilk bunu sipariş ederim böylelikle L kontrolcü alıp almamak gerektiğine karar veririm :ROFLMAO: umarım cidden çıkıyordur. Zaten kabaca 20k ödedikten sonra bana 1k daha koymaz :ROFLMAO:
Kontrolcü çıkmıyor onu bilerek alın. 3’lü fan setlerinden vs. çıkıyor.

Ekler

• IMG_7377.webp
    IMG_7377.webp
    114.8 KB · Hit: 24
Güzel fiyatmış, 16+8 bekliyordum ama bi aklımı kurcaladı bu da, biraz düşüneyim, 2 güne bitmezse çekebilirim.

24 pin ile geliyor kontrolcü.
Şu anda 16+8’den ucuz. Ben 2.500’e hiç kullanılmamışını sarı siteden alacaktım, adam 30 km civarı uzaklıktaydı, orta yolu bulalım alayım dedim yanaşmadı. 100 tl daha ver geleyim falan diyodu, almadım, şimdi bu denk gelince aldım

Hahaha. Hocam 130k ya sistem dizdim monitör dahil. Şu kablolara vereceğim 7k çok koyuyor almıyorum ya nedense
Aynen öyle ne fps var ne ssd gibi rahatlık faydası var sadece görüntü... ama insanda istiyor bilemiyoum bende öyle bekliyorum. Para da var ama 20-25k yı başka bir şeye eklesem daha fazla fayda etmez miydi :D

beyler renkler zevkler tartısılmaz ama bu kasaları afedersiniz ama niye p4vyona cevırmek ıstıyorsunuz :D benım kasanın kendı rgblerı kapatmak ıstıyorum ama kapanmıyormuş düz,sadelik iyidir ya.Tabi herkesin zevki kendine
Rgb kablolarini cikarsan söner

Jrjejgd ne dizdiniz merak ettim benim de o kadar tuttu

Alsam dert almasam dert, en kötü fanları alırım, ön fanlar kötü, 850 rpmden sonra ses yapıyor. Öndeki 3ü ve arka fanı(bu fan oldukça iyi) da görsel için değiştirdim mi tamamdır, boşver kabloyu... fakir edebiyatı olacak gibi ama gpusu fln yanan zaten kablo değiştirdikleri için yanıyor cablemod'dan fln alıyorlar. Alıp taksam da her gün her saat bakar kontrol ederim koklarım koku var mı diye paranoyak olurum.

Rgb kablolarini cikarsan söner

Jrjejgd ne dizdiniz merak ettim benim de o kadar tuttu

Ekran kartını henüz almadım onu 45k dan hesaplayınca 130 a yakın tuttu. 7800x3d, ramler gskill royal neo 6000mhz cl28, anakart x870-a asus rog strix. Psu da yolda lian li 1000w. Zaten monitör 27k…

Kontrolcü çıkmıyor onu bilerek alın. 3’lü fan setlerinden vs. çıkıyor.

Daha atayım mı kanıt🤣🤣

Ekler

• IMG_7379.webp
    IMG_7379.webp
    970.1 KB · Hit: 29
  • IMG_7380.webp
    IMG_7380.webp
    60.8 KB · Hit: 28
Son düzenleme:
Ekran kartını henüz almadım onu 45k dan hesaplayınca 130 a yakın tuttu. 7800x3d, ramler gskill royal neo 6000mhz cl28, anakart x870-a asus rog strix. Psu da yolda lian li 1000w. Zaten monitör 27k…

Daha atayım mı kanıt🤣🤣
Allah akıl fikir versin.
24 pinden çıkıyor zaten, bende de 24 pin var. Konudaki üründen çıkmıyor, rastgele yanacaktır ve kontrol edemeyeceksiniz.

Konuya açık ve net şekilde yazdım ama milletimiz 2 satır yazıyı okumaktan ve anlamaktan aciz malesef.

Ayrıca ürünün açıklama kısmında en üstte kontrolcü çıkmadığı da yazıyor. Ben de kendi sistemimi atayım, daha atayım mı kanıt

Ekler

• IMG_4231.webp
    IMG_4231.webp
    900.7 KB · Hit: 20
Allah akıl fikir versin.
24 pinden çıkıyor zaten, bende de 24 pin var. Konudaki üründen çıkmıyor, rastgele yanacaktır ve kontrol edemeyeceksiniz.

Konuya açık ve net şekilde yazdım ama milletimiz 2 satır yazıyı okumaktan ve anlamaktan aciz malesef.

Ayrıca ürünün açıklama kısmında en üstte kontrolcü çıkmadığı da yazıyor. Ben de kendi sistemimi atayım, daha atayım mı kanıt

Konudaki üründen çıkmadığını buradaki herkesin bildiğini, asıl muhabbetin 24 pinliden kontrolcü çıkıp çıkmaması olduğunu hala anlayamamandan Allah’ın sana akıl fikir vermesi gerektiğini görüyoruz🙏

Daha atayım mı kanıt🤣🤣
Bak bu güzel oldu işte hocam🤣 kasada çok güzel duruyor Phanteks❤️

Geri