Lian Li Strimer Wireless 16+12 2.609 TL

Ayrıca alınca da 1.5-2k fiyat çekiyorlar
Yanlış anlamadıysam hocam kontrolcü 24pin ile de gelmiyor, incehesapın 24P(anakart) sayfasında da görmedim bir youtuber izledim o da gelmiyor dedi. Buna göre yanlış bilgilendirme var gibi... Sadece fanlarla geliyor ama mesela benim sadece 140mm fana ihtiyacım var ve 140mm fanların paketi yok ne yazik ki, bu yüzden ayrı almak tek çarem :D Yoksa başka bir yerde 24P'nin L controller ile geldiği belirtilmiş mi? göremedim hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

24 pin olanı 4300 tl. Aşırı pahalı. Kontrolcü de sadece onda var maalesef. Bu tek başına bir işe yaramaz
hocam

Yanlış anlamadıysam hocam kontrolcü 24pin ile de gelmiyor, incehesapın 24P(anakart) sayfasında da görmedim bir youtuber izledim o da gelmiyor dedi. Buna göre yanlış bilgilendirme var gibi... Tek fanlarla geliyor ama mesela benim sadece 140mm fana ihtiyacım var ve 140mm fanların paketi yok ne yazikki, bu yüzden ayrı almak tek çarem :D
Fanlarin da 3lu set alırsan geliyor tekliler de gelmiyor hocan 3x120 lerden bahsediyorum 140lar nasıl bilmiyorum 24pin içinden çıkıyor diyen de ben değildim yanlış okudunuz sanırım:)

Fanlarin da 3lu set alırsan geliyor tekliler de gelmiyor hocan 3x120 lerden bahsediyorum 140lar nasıl bilmiyorum 24pin içinden çıkıyor diyen de ben değildim yanlış okudunuz sanırım:)
Öyle demediğinizin farkındayım hocam, ancak "ayrıca alınca 1.5-2k çekiyor" deyince, anakart "paketi" alınmalı gibisinden konuştunuz bende sizi de onu da tagledim :D kusura bakmayın :)

Evet, çok kötü. 140 lar hocam sadece tekli ve paket yok.

Bana 4 tane lazım mümkünse LCD istiyorum, aşağı fanlarda AsiaHorse Cosmic fan diye fanlar var onlarda infinity mirrorlu fln baya şıklar güzeller. Bunlar olmasa aşağı 120mm 3lü paket alırdım. Fakat benzer fan varken boşa para harcamak mantıklı gelmedi. En kötü çirkin dururlarsa değiştiririm. Kablolar fanlar servet resmen :ROFLMAO:

Öyle demediğinizin farkındayım hocam, ancak "ayrıca alınca 1.5-2k çekiyor" deyince, anakart "paketi" alınmalı gibisinden konuştunuz bende sizi de onu da tagledim :D kusura bakmayın :)

Bana 4 tane lazım mümkünse LCD istiyorum, aşağı fanlarda AsiaHorse Cosmic fan diye fanlar var onlarda infinity mirrorlu fln baya şıklar güzeller. Bunlar olmasa aşağı 120mm 3lü paket alırdım. Fakat benzer fan varken boşa para harcamak mantıklı gelmedi. En kötü çirkin dururlarsa değiştiririm. Kablolar fanlar servet resmen :ROFLMAO:
Maalesef öyle:)

Asia horse da güzel arkadaşım kullanmıştı fanlari

Maalesef öyle:)

Asia horse da güzel arkadaşım kullanmıştı fanlari
Baya güzeller hocam, yeni fanlar çıkartmışlar aradaki boşluk kalkmış TL fanları gibi ancak Türkiye'ye şu an satış yapmadıkları için Amazon US'den getirttirince Lian Li fiyatı ediyor... bir anlamı kalmıyor yoksa 3 fanı 1k ya almıştım... şaka gibi valla Lian Li'nin 1 tanesi 1.5k, LCD ekranlı 2500 civarı o da yeni indi, dün 3k idi. İçimde bir umut belki AsiaHorse yeniden satış yapmaya başlar :)) Fanlar 1500rpm ses yok. Basınç fln ölçemem öyle aletim yok fakat güçlüler.

Baya güzeller hocam, yeni fanlar çıkartmışlar aradaki boşluk kalkmış TL fanları gibi ancak Türkiye'ye şu an satış yapmadıkları için Amazon US'den getirttirince Lian Li fiyatı ediyor... bir anlamı kalmıyor yoksa 3 fanı 1k ya almıştım... şaka gibi valla Lian Li'nin 1 tanesi 1.5k, LCD ekranlı 2500 civarı o da yeni indi, dün 3k idi. İçimde bir umut belki AsiaHorse yeniden satış yapmaya başlar :)) Fanlar 1500rpm ses yok. Basınç fln ölçemem öyle aletim yok fakat güçlüler.
Cfm değerleri falan lianliden daha iyiydi en azından benim infinitylerden :)

Cfm değerleri falan lianliden daha iyiydi en azından benim infinitylerden :)
Lian Li'nin son fanlarından sonra hiç sanmıyorum kontrol de ettim şimdi

120*120*25MM
Anakart/Mini Denetleyici
2.05mmH20
68.5CFM
800-2000±10%RPM
29.2dB(A)
HDB Fanlar
Özellikleri böyle, ortalama veya ortalama üstü fanlar şu an. Kasayla gelen fanlardan iyi, trendyol/hepsiburada gibi sitelerde satılan fanlardan da iyi, o satılan fanlar H2O veya CFM olarak iyi olsalar bile çok hızlı bozuluyorlar. Hublar zaten hep bozuluyor. Kasayla gelen fanlar zaten sesli saçma bir şeyler. Lancool kasamın önündeki 3 fan bunun kanıtıdır xD, arkada SL fan var o oldukça sessiz. Kannımca kasada şu fan var diye belirtmedikleri sürece kasanın yanında gelen fanların %99 berbattır.

Lian Li'nin son fanlarından sonra hiç sanmıyorum kontrol de ettim şimdi

120*120*25MM
Anakart/Mini Denetleyici
2.05mmH20
68.5CFM
800-2000±10%RPM
29.2dB(A)
[td]Boyutlar[/td] [td]Kontrol stili[/td] [td]Rüzgar basıncı[/td] [td]Hava hacmi[/td] [td]Rüzgar hızı[/td] [td]Hacim[/td]
Böyle ortalama veya ortalama üstü, kasayla gelen fanlardan iyi, trendyol/hepsiburada gibi sitelerde satılan fanlardan da iyi, o satılan fanlar H2O veya CFM olarak iyi olsalar bile çok hızlı bozuluyorlar. Hublar zaten hep bozuluyor. Kasayla gelen fanlar zaten sesli saçma bir şeyler. Lancool kasamın önündeki 3 fan bunun kanıtıdır xD, arkada SL fan var o oldukça sessiz. Kannımca kasada şu fan var diye belirtmedikleri sürece kasanın yanında gelen fanların %99 berbattır.
Benim arkadaşta kiler hangisiydi bilmiyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim iyiydi sanki benim fanlardan

Bir süredir 3.250 TL civarında seyrediyordu. 12VHPWR girişini uzatmaya yarıyor. 16-8 modelinden daha ucuz şu anda. Fiyatı kişiye göre değişir ama bende 24 pini de olduğu için aldım. Wireless kontrolcü çıkmaz ve kontrolcünüz olması lazım, yoksa rastgele yanar.

16-8 ve 16-12 farkları, birinde rgb kablolardan 8 tane diğerinde 12 tane var yani daha kalın. Başka fark var mı bilgim yok.

işime yaramaz 5.0 soket yok ekran kartımda

Bu tam nereye takılıyor strimer atıyorum da bende hiç yok komple cpu gpu anakart için arıyorum strimer
yedi nesil gpu soketine takılıyor

Yanlış anlamadıysam hocam kontrolcü 24pin ile de gelmiyor, incehesapın 24P(anakart) sayfasında da görmedim bir youtuber izledim o da gelmiyor dedi. Buna göre yanlış bilgilendirme var gibi... Sadece fanlarla geliyor ama mesela benim sadece 140mm fana ihtiyacım var ve 140mm fanların paketi yok ne yazik ki, bu yüzden ayrı almak tek çarem :D Yoksa başka bir yerde 24P'nin L controller ile geldiği belirtilmiş mi? göremedim hocam.

hocam

İncehesap yorumları

Ekler

• IMG_7377.webp
    IMG_7377.webp
    114.8 KB · Hit: 22
İncehesap yorumları
İlginç kontrolcü çıktığını söylemiş... iyi eğer almaya karar verirsem ilk bunu sipariş ederim böylelikle L kontrolcü alıp almamak gerektiğine karar veririm :ROFLMAO: umarım cidden çıkıyordur. Zaten kabaca 20k ödedikten sonra bana 1k daha koymaz :ROFLMAO:

Geri