🔥İndirim MOTOMAX/Garajj satıcı urunlerde %40 indirim

HouSH

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,560
Not: İndirime dahil olan “Garajj” ürün kategorisindeki ürünler stok fazlası veya seri sonu ürünlerdir. Bu nedenle kampanya kapsamında yapılan alışverişlerde değişim yapılmamaktadır

Son düzenleme:
İndirimde olanlar olmaz mı sence . Hem indirim var. Güzel bir kask alalım almışken.
bu markayı bilmiyorum hocam 10k bandında en güzel kasklardan biri agv diye söyledim

bu markayı bilmiyorum hocam 10k bandında en güzel kasklardan biri agv diye söyledim
Model farkı sağlamlık açısından fark yapıyor mu ? Fiyatlar değişiyor da . Mat siyah güzel görünüyor.

İnterkom var mı

Onu görmedim de . Kıyafetlerin hepsi var . Bot. Eldiven . Korumalı ust alt felan .
Fiyatlar iyide bu garajj ın olayı ne anlamadım iade ürünler felan heralde

Fiyatlar iyide bu garajj ın olayı ne anlamadım iade ürünler felan heralde
Bende çok anlamadım ama okuduğuma gore sezon sonu urunlermis .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle not düşülmüş

İndirime dahil olan “Garajj” ürün kategorisindeki ürünler stok fazlası veya seri sonu ürünlerdir. Bu nedenle kampanya kapsamında yapılan alışverişlerde değişim yapılmamaktadır

her şey ateş pahası motosiklet kadar masraflı bir taşıt yok harbiden motosiklet almak bi dert ekipman almak bir dert

her şey ateş pahası motosiklet kadar masraflı bir taşıt yok harbiden motosiklet almak bi dert ekipman almak bir dert
%100 katılıyorum. Cok hakli bir İsyan .

Sağlam kıyafetler 10binden başlıyor. Sıfırdan duzdugunu dusunsen 125cc motor parası çıkıyor.

%100 katılıyorum. Cok hakli bir İsyan .

Sağlam kıyafetler 10binden başlıyor. Sıfırdan duzdugunu dusunsen 125cc motor parası çıkıyor.
Aynen öyle reis ondan sonra en ufak kazalarda ya sakay kalıyoruz yada ölüyoruz yani buna aslında devlet teşfik edip gerekirse ÖTV KDV düşürmesi lazım ama işte nerde

Model farkı sağlamlık açısından fark yapıyor mu ? Fiyatlar değişiyor da . Mat siyah güzel görünüyor.
sadece renk farkı

Geri